Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVE SUBOTE

Novi izazov pred Bjelicom: Novu momčad vodi protiv velikog Bayerna

Champions League - Group C -  S.C. Braga v 1. FC Union Berlin
Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS
1/3
01.12.2023.
u 18:05

"Moramo vidjeti kako se igrači osjećaju. Bila je to vrlo intenzivna utakmica u Bragi na teškom terenu. Možda ćemo napraviti jednu ili dvije promjene", rekao je Nenad Bjelica čija je prva utakmica završila remijem (1:1) protiv Brage u Ligi prvaka

Hrvatski trener Nenad Bjelica (52) debitirao je na klupi Union Berlina. Protiv Brage je u 5. kolu grupne faze Lige prvaka došao do remija (1:1) premda je sat vremena imao igrača više. Union Berlin je ostao posljednji u skupini, a u zadnjem se kolu mora boriti za treće mjesto koje ih može odvesti u Europsku ligu.

Novi veliki izazov za Bjeličinu ekipu dolazi već u subotu kada će gostovati kod Bayerna. Bjelica je najavio utakmicu. "Bayern je izraziti favorit, to bi mogla biti naša prilika. Protivniku ne bi trebalo biti tako lako pripremiti se za nas, a sustav trenutno nije problem", rekao je Bjelica.

VEZANI ČLANCI:

"Moramo vidjeti kako se igrači osjećaju. Bila je to vrlo intenzivna utakmica u Bragi na teškom terenu. Možda ćemo napraviti jednu ili dvije promjene", zaključio je hrvatski strateg. Utakmica je na rasporedu u subotu od 15:30, a igra se u Allianz Areni.

VIDEO Modrićev suigrač: 'Najviše mi je on pomogao. Sad je on malo tužan pa mu pružam potrebnu podršku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije