Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA SELA U EUROPU
Povratak na članak

Novi hit klub Srbije: Nisu htjeli Mamića, a evo tko u njih ulaže silne milijune

Kako se radi u ovome vojvođanskom klubu, govori i to da je NK TSC dobio od Mađarskog nogometnog saveza 9,5 milijuna eura za gradnju nogometne akademije u tome gradu. Tijekom iduće godine u Bačkoj Topoli bit će izgrađen najsuvremeniji stadion u Vojvodini kapaciteta 4100 sjedećih mjesta

Komentari 2

Avatar MK3
MK3
11:38 21.10.2020.

Srijema, Banat i Bačka, tri srca junačka... Zovi, samo zovi, svi će Sokolovi... 100 godina kasnije i poslje "Bratstva i Jedinstva" zvuči gotovo nestvarno...

VL
ČE
Čedolovac
11:14 21.10.2020.

Zaboli me tuki.. Kaj im znaci lova, novi stadioni kad nikad nece ni broncu imat a kamoli srebro.. Za medalje treba imat srce, ponos, patriotizam..a pola njih se srami kaj su srbi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.