Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može na US Open

Novak Đoković emotivnom porukom čestitao Ćoriću na fantastičnom uspjehu

Novak ?okovi? svladao Bornu ?ori?a u 2. kolu turnira u Be?u
Foto: EXPA/ Florian Schroetter
1/2
23.08.2022.
u 08:53

Srpski je tenisač jučer dobio loše vijesti od organizatora US Opena i čini se kako sada gotovo sigurno neće moći nastupiti na posljednjem Grand Slamu sezone.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić oduševio je teniski svijet nevjerojatnim nastupom u SAD-u te osvajanjem turnira iz serije Masters 1000 u Cincinnatiju. 

Zbog ozljede ramena izbivao je s terena više od godinu dana, a sada se Borna Ćorić vratio u velikom stilu što su prepoznali i drugi tenisači. 

Hrvatski tenisač je stigao s pozivnicom u Cincinnati, bio je 152. tenisač svijeta, no ovim podvigom je zaradio čak tisuću bodova i probio se u društvo TOP 30 tenisača. 

Ćoriću je na ovom fantastičnom turniru čestitao i jedan od najvećih tenisača današnjice Novak Đoković. Emotivnom se porukom putem Instagram profila osvrnuo na njegovu ozljedu i sjajan povratak te zaželio sreću u nastavku karijere. 

Foto: Instagram screenshot

Srpski je tenisač jučer dobio loše vijesti od organizatora US Opena i čini se kako sada gotovo sigurno neće moći nastupiti na posljednjem Grand Slamu sezone.

- U ovom trenutku svi koji borave u SAD-u neće morati pokazati dokaz da su cijepljeni da bi ušli na US Open. Ipak, ako putujete iz inozemstva, kako biste igrali na US Openu, morate biti cijepljeni - stoji u priopćenju, a kako znamo da Novak nije cijepljen čini se da ga neće biti u New Yorku.

Komentara 12

DU
Deleted user
09:18 23.08.2022.

Kad se ne da pobjediti na sportskom terenu može nekom procedurom - ova politika je tipična za one koje žele držati svijet za jaja i podrediti ih vlastitim interesima, čak i ako ne posjeduje utemeljene argumente.

DU
Deleted user
10:15 23.08.2022.

Jednostavno,Djokivica niko na svjetu nemoze pobjediti u tenisu,pa deder malo mu sprjeci barem dolaske u svoju drzavu,jadno i bolesno,a tebi Djokovicu hvla na tako lijepo gestu,i podrsci Coricu,i ti si zaista CAR,a i ja cestitam Coricu,zvjezda prava,gdje sada onaj Alkatazar............

SP
spectator22
20:48 23.08.2022.

Djokovic je prebolio Covid19 i time bi mu po svim znanstvenim principima to trebala biti putna propusnica jer nikog zdravstveno ne ugrozava....medjutim ne suradjuje i tjera svoje (u ovom slucaju ispravne principe) i time ugrozava interese onih koji i daljelje misle na tome zaradjivati, a tu su u pitanju tisuce puta(milijarde) veci novci nego ce Nole ikad vidjeti i na filmu...jednostavno ce ga sprijecavati i opstruirati dok god mogu i cim god stignu....Nazalost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije