Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA LI GA PUSTITI?

Američki milijarder odluku da se necijepljenom Đokoviću zabrani ulazak nazvao birokratskim s**njem

Serbian tennis player Novak Djokovic performs during the opening of a regional tennis centre that will prepare top tennis players for major tournaments, in Visoko
DADO RUVIC/REUTERS
17.08.2022.
u 17:00

Četvrti Grand Slam sezone koji će se igrati u New Yorku počinje 29. kolovoza, a osvajač 21 Grand Slam naslova Novak Đoković još uvijek nije siguran hoće li mu biti dopušten dolazak na turnir.

Do novog izdanja US Opena ostalo je još svega nekoliko tjedana, a i dalje je neizvjesna sudbina Novaka Đokovića i tog natjecanje. Naime, prvi reket Srbije i jedan od najboljih tenisača današnjice vrlo izgledno će ostati bez prava nastupa na ovom prestižnom turniru jer - nije cijepljen.

Naime, za ulazak u SAD potreban je dokaz o cijepljenju što srbijanski tenisač nema ili ne želi predati, a što ga je, podsjetimo, učinilo glavnim akterom skandala u Australiji kada je završio pred sudom te je naposljetku bio i deportiran. 

No, možda će ovoga puta stvari biti drukčije jer je više od 60 poznatih sportaša i političara odluku vladajuće administracije o obveznom cijepljenju protiv covida za ulazak u SAD javno nazvalo besmislenom i pozvali da se Novaka pusti na američko tlo.

Jedan od njih je i slavni američki milijunaš Steve Forbes (75), vlasnik poznatog časopisa "Forbes" i član Republikanske stranke. Podržao je bivšeg teniskog prvaka Johna McEnroea koji tjednima lobira u američkoj javnosti da Novaku Đokoviću, koji nije cijepljen protiv covida, omogući ulazak u SAD.

Forbes se oglasio putem svog Twittera, podržao McEnroea i Đokovića, a zabranu necijepljenih nazvao pogrdnim nazivom.

- Teniska legenda John McEnroe s pravom kritizira američku vladu što je zabranila Grand Slam prvaku Novaku Đokoviću nastup na US Openu jer nije cijepljen protiv covida-19. Primjer birokratskih s**nja - napisao je Steve Forbes.

Četvrti Grand Slam sezone koji će se igrati u New Yorku počinje 29. kolovoza, a osvajač 21 Grand Slam naslova Novak Đoković još uvijek nije siguran hoće li mu biti dopušten dolazak na turnir.

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

Komentara 11

BH
BHHrvat1975
17:24 17.08.2022.

Ovo je najbolji primjer treniranja strogoće masonsko sotonskih sila... Ljeto je, nikakve Pandemije,mali bol oboljelih .... Ali netko je negdje gore nešto odlučio i ovce moraju da pasu

DU
Deleted user
17:31 17.08.2022.

I tako, Đoković postade simbol slobodnog čovjeka. Tako i treba. Jer, 21. stoljeće je.

JU
juma
17:23 17.08.2022.

Odluka je besmislena i diskriminirajuća, ali ako ne mogu ući ja, ne bi trebao moći ni on. Barem je s te strane odluka pravedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije