Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJANSKI TENISAČ

Đoković je zaradio više od 100 mil. $, ali sinu ne želi platiti instruktora

Đoković
Foto: Instagram
27.02.2018.
u 09:48

Zanimljivo da unatoč milijunima Đoković sinu Stefanu nije htio platiti instruktora skijanja.

Srbijanski tenisač Novak Đoković u velikoj je karijeri samo od nagrada na turnirima zaradio više od 109 milijuna dolara po čemu je drugi igrač u povijesti (vodeći je Federer sa 115 milijuna).

No, zanimljivo da unatoč milijunima Đoković sinu Stefanu nije htio platiti instruktora skijanja.

- Svi su bili oduševljeni kada su vidjeli kako uči sina skijati. Naravno da su svjesni da Novak svom nasljedniku može platiti najboljeg instruktora, ali je on želio pomoći Stefanu da napravi prve korake na stazi, baš onako kao što su njegovi roditelji učinili s njim - rekao je izvor za Blic.

Đoković ima sina Stefana i kćerku Taru.

- Kada je dobio Stefana, njegovoj sreći nije bilo kraja. Rođenjem kćerke shvatio je što znači kada ljudi kažu da je odnos očeva i kćeri poseban. Maksimalno joj je posvećen i s njom uživa svakog trenutka. Ona je njegovo utočište čak i kad nije zadovoljan na terenu.

Komentara 14

Avatar skijas
skijas
11:25 27.02.2018.

Zašto bi platio, kad je i on sam bio skijaš, pa čovjek ima temeljno skijaško znanje. Između ostalog imaće se dijete čega sjećati sa svojim ocem, a Nole ima kvalitetno vrijeme provedeno sa svojim sinom. Kakve veze ima što je zaradio milijune. Ovde se ne radi o novcu, nego o vremenu koje provodi sa svojom djecom. Članak inače 0 bodova...

GV
golub Vaso
12:24 27.02.2018.

Novak skija od treće godine života, on je instruktor skijanja

PE
peugeot
12:23 27.02.2018.

Autor "VL" je stvarno udaren, caknut, blesav!!! Cuj, Nole nije htio platiti za sina instruktora za skijanje... Stvarno ste idioti! Da vam bude lakse : Novak je zaradio dosad sa sponzorima vise od 400 miliona dolara. Je l' vam sad lakse papci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije