Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DFB POKAL

Nova senzacija trećeligaša! Nakon Bayerna svladali i Eintracht

DFB Cup - Round of 16 - FC Saarbruecken v Eintracht Frankfurt
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/8
06.12.2023.
u 20:53

U utorak su četvrtfinale izborili prvoligaš Borussia (M) te drugoligaši St. Pauli, Kaiserslautern i Fortuna iz Düsseldorfa. a u srijedu su im se pridružili senzacionalni trećeligaš Saarbrücken i Bayer, trenutno vodeća momčad Bundeslige

Nogometaši Bayera, vodeći na ljestvici Bundeslige, izborili su u srijedu prolaz u četvrtfinale tamošnjeg DFB Pokala nakon domaće pobjede 3-1 protiv Paderborna. Pitanje pobjednika Bayer je riješio u prvom poluvremenu kada je postigao dva pogotka.

U 12. minuti strijelac prvog gola bio je Victor Boniface, dok je u 28. minuti Argentinac Exequiel Palacios povećao na 2-0. Kod prvog pogotka asistent je bio hrvatski reprezentativac Josip Stanišić koji je protiv drugoligaša odigrao cijelu utakmicu. Gosti su zaprijetili u 83. minuti kada je na 1-2 smanjio Klaas, no četiri minute kasnije Schick je postavio konačnih 3-1. Bayer je inače postigao još dva pogotka, ali su oba poništena nakon pregleda VAR tehnologije.

GALERIJA City u teškoj utakmici svladao Leipzig i osigurao prvo mjesto u skupini

DFB Cup - Round of 16 - FC Saarbruecken v Eintracht Frankfurt
1/45

Lošu sezonu prvoligaša u DFB Pokalu upotpunio je Eintracht kod trećeligaša Saarbrückena gdje je poražen s 0-2. Golove su za domaćina zabili Bruenker u 64. i Kerber u 78. minuti. U drugom kolu DFB Pokala Saarbrücken je napravio još veću senzaciju kada je svladao Bayern 2-1.

VEZANI ČLANCI:

Za goste iz Frankfurta od 86. minute je zaigrao hrvatski nogometaš Hrvoje Smolčić, dok Kristijan Jakić nije bio u konkurenciji za ovaj ogled. U utorak su četvrtfinale izborili prvoligaš Borussia (M) te drugoligaši St. Pauli, Kaiserslautern i Fortuna iz Düsseldorfa.

VIDEO Morbidan prizor! Amerikanci Modrića stavili u invalidska kolica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije