Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DFB Pokal

Kovač i Majer ispali iz Kupa: Nogomet je lijep, ali okrutan sport

DFB Cup - Round of 16 - Borussia Moenchengladbach v VfL Wolfsburg
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/4
Autori: Hina, Večernji.hr
06.12.2023.
u 08:45

Wolfsburga je nakon produžetaka poražen od Borussije Mönchengladbach 0:1

Od DFB Pokala u osmini finala su se oprostili nogometaši Wolfsburga koji su u gostima, nakon produžetaka, poraženi od domaće Borussije Mönchengladbach 0:1.

Pogodaka nije bilo sve do posljednjih trenutaka drugog produžetka. Tada, u 120. minuti, sjajno je stranu probio Neuhaus te je asistirao Koneu koji je postigao pogodak za prolaz Borussije.

Prije toga je bolji dojam ostavio Wolfsburg, sastav kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, ali su gosti sve svoje šanse propustili. Hrvatski reprezentativac Lovro Majer za Wolfsburg je zaigrao od 115. minute.

- Iako nas boli, moramo sportski čestitati Borussiji. Nogomet je lijep, ali istovremeno i okrutan sport. Sada smo doživjeli oboje. Imamo zašto biti tužni. Bili smo disciplinirani. U prvom poluvremenu nitko nije htio pogriješiti, a u drugom smo dominirali. Mogli smo zabiti u 90. minuti, kao što oni jesu u 120. Možemo biti zadovoljni nastupom, ali ne i rezultatom. Trebali smo napraviti malo više kako bismo više dobili. Momčad se sjajno borila i nesretno ispala - rekao je Kovač.

Komentara 1

GI
Gitte
12:45 06.12.2023.

A Bože jesuli se iz promašivali sve sa 6. 7.8 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije