Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHALLENGER

Nova pobjeda Dodiga u Bergamu

Ivan Dodig
Davor Puklavec/pixsell
11.02.2010.
u 17:03

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nastavlja s uspjehom igrati na ATP Challenger turniru u Bergamu (dvorana, nagradni fond od 42.500 eura).

Nakon pobjede na premijeri protiv ruskog tenisača Jurija Šukina (7-6, 6-4), u drugom je pobijedio naturaliziranog Amerikanca Alexa Kuznetsovu sa 6-4, 7-5. U sljedećem kolu će igrati protiv pobjednika meča Britanca Alexa Bogdanovica i Slovaka Karola Becka, inače drugog nositelja turnira. Beck je, pak, u 1. kolu pobijedio drugog Hrvata, Roka Karanušića, sa 6-2, 6-1.

Dodig (168. na ATP ljestvici) je postavljen za šestog nositelja turnira u Bergamu, a mogao je meč protiv 193. igrača na svijetu i prije završiti. Naime, kod 6-4, 5-3 je Dodig servirao za meč, ali je tada Kuznetsov napravio jedini break u meču te je došao do 5-5 kada je Dodig uzeo dva gema zaredom i strpao u džep novi uspjeh na sjeveru Italije.

Iako je imao samo 44 posto ubačenog prvog servisa, Dodig je kontrolirao meč u kojem je iskoristio tri od sedam break šansi.

ATP Challenger Bergamo, 2. kolo:

Dodig (6) - Kuznetsov 6-4, 7-5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije