Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA U NIZOZEMSKOJ

Nova katastrofa za Ajax! Iz Kupa ih izbacio četvrtoligaš. Slomio ih student prava

Europa League - Group B - Ajax Amsterdam v AEK Athens
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/3
23.12.2023.
u 16:43

Josip Šutalo je igrao cijeli susret za Ajax i ponovo je bio meta kritika, dok Borna Sosa i Jakov Medić nisu ulazili u igru. Ajax ove sezone ima puno problema, a ovakav ishod utakmice koja je trebala biti rutinski odrađena neće pomoći da izađu iz krize

Nogometaši nizozemskog četvrtoligaša USV Herculesa u četvrtak su priredili senzaciju izbacivši Ajax u 16-ini finala nacionalnog Kupa, a jedan od junaka u 3-2 pobjedi bio je dvostruki strijelac Tim Pieters. Osim što je preko noći postao "zvijezda", ovaj 22-godišnji student prava donio je i veliku zaradu svojim cimerima s kojima dijeli kuću.

Napadač živi s još 12 ukućana i svi su se kladili da će Pieters zabiti gol, a Hercules pobijediti Ajax. Kvota je bila 751, a svaki od njih je uložio po 15 eura. Svaki je osvojio po 11.265 €, što ukupno iznosi 150.000 eura.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Europa League - Group B - Ajax Amsterdam v AEK Athens
1/21

"Bit će to lijep odmor," poručili su dečki koji će dio novaca od zarade morati odvojiti i za Matsa Grotenbrega koji je u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio za 3-2 i pobjedu Herculesa.

VEZANI ČLANCI:

Domaćin je poveo u 16. minuti Pietersovim golom, a budući pravnik je zabio i u 66. minuti za 2-0. Ajax se vratio golovima Briana Brobbeyja (83) i Chube Akpoma (89), no u sudačkoj nadoknadi je Grotenbreg pogodio za senzacionalnih 3-2. Josip Šutalo je igrao cijeli susret za Ajax i ponovo je bio meta kritika, dok Borna Sosa i Jakov Medić nisu ulazili u igru.

VIDEO Vjenčali su se Iva Šarić i Bruno Petković, a imali su još jedan razlog za slavlje na taj datum

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije