Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALI U FINIŠU

Nogometaši Schalkea bili blizu da prekinu niz bez pobjede

FC Augsburg - FC Schalke 04
Stefan Puchner/DPA/PIXSELL
13.12.2020.
u 20:03

Schalke je poveo 2-1 preko Nassima Boujellaba u 61. minuti, ali domaćini u trećoj minuti sudačke nadoknade uspijevaju izjednačiti golom Marca Richtera (90+3)

Nogometaši Schalkea bili su blizu da prekinu niz bez pobjede u Bundesligi, vodili su 2-1 i imali igrača više, ali su u sudačkoj nadoknadi primili gol, a strijelac je bio veznjak Augsburga Marco Richter (90+3). Schalke je bez pobjede u Bundesligi već 27 utakmica, te je ostao na zadnjem mjestu sa četiri boda. 

Susret u Augsburgu obilježila je teška ozljeda gostujućeg napadača Marka Utha koji je u 11. minuti utakmice nakon sudara glavama s Felixom Uduokhaijem ostao bez svijesti ležati na terenu. Suigrači su mu brzo priskočili u pomoć, a brzo su reagirali i liječnici. Prekid je trajao više od 10 minuta nakon čega je Uth na nosilima iznesen s travnjaka.

Nakon toga novi šok za Schalke jer su domaćini poveli autogolom Suata Serdara (32). Izjednačenje Schalkeu donio je Benito Raman u 52. minuti, a minutu kasnije Augsburg ostaje s igračem manje jer je crveni karton dobio napadač Florian Niederlechner. 

Schalke je poveo 2-1 preko Nassima Boujellaba u 61. minuti, ali domaćini u trećoj minuti sudačke nadoknade uspijevaju izjednačiti golom Marca Richtera (90+3).

U drugom susretu nedjeljnog programa 11. kola Bundeslige sastaju se Bayer Leverkusen i Hoffenheim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije