Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IGRA, ALI UŽIVA

Nogometaš se seksao s djevojkom, a njegovi prijatelji sve snimili

Valentine Roth
Foto: Instagram
1/8
26.02.2020.
u 20:02

Uslijedila je veza Laijom Grassi kojoj je također kumovala nogometaševa nevjera iako su istovremeno čileanski mediji tvrdili da je Laia Grassi prekinula vezu jer Sánchez nije mogao izdržati njen tempo u krevetu

Prelaskom u Inter Alexis Sánchez (31) okrenuo je novu stranicu u životu. Istina, i dalje nema njegovih golova, više ne igra nego što igra, ali zato je opet sretan u ljubavi nakon što ga je uništio prekid veze s glumicom Mayte Rodríguez. Čileanski nogometaš u vezi je s devet godina mlađom južnoafričkom manekenkom Annom Modler koja se i preselila k njemu u Milan, piše tjednik Max!

Novopečeni par fotografijama na društvenim mrežama sa svijetom dijeli ljubavnu idilu, no s obzirom na Sánchezov problematični odnos sa ženama, pitanje je koliko će dugo ta sreća potrajati. Nije, naime, zaboravljen njegov skandal iz vremena dok je igrao u Barceloni kada ga je tadašnja djevojka Valentina Roth (na fotografijama) ostavila nakon što je otkrila da su dvojica Sánchezovih prijatelja snimala njihov seks. 

Prethodno mu je “progledala kroz prste” nakon što ga je uhvatila u krevetu s dvije njoj nepoznate djevojke. Uslijedila je veza Laijom Grassi kojoj je također kumovala nogometaševa nevjera iako su istovremeno čileanski mediji tvrdili da je Laia Grassi prekinula vezu jer Sánchez nije mogao izdržati njen tempo u krevetu. Sánchezov transfer u Manchester United obilježila je i ispovijed izvjesne Pauline Sobierajske, tada 20-godišnje studentice, koja je tabloidima prodala priču kako joj je čileanski nogometaš plaćao 1000 funti za ljubavne posjete.

Nova djevojka donijela je Sánchezu novi problem. U glumicu Mayte Rodríguez bio je zaljubljen “do ušiju”. Čileanski navijači su, međutim, ljepoticu krivili za lošu formu svoga nogometnog idola u kvalifikacijama za SP 2020. pa su čak organizirali prosvjed tražeći na njemu da prekinu vezu. Sánchez to nije učinio, ali na koncu jest Mayte. To je uništilo Sáncheza koji se oporavljao i mjesecima kasnije.

>> Pogledajte fotogaleriju izazovne Valentine Roth

Valentine Roth
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
21:54 26.02.2020.

Koja karikatura od ženske. Većina nogometaša su prije nego su zaradili neku paru bili obični bezveznjaci koji nisu znali poševiti ni svoju desnicu. Kad su počeli zarađivati odmah su počeli jašiti sve kaj se kreće. Naravno, prostitutke i sponzoruše dobro žive od tih jadnika. :-)

PA
Papillon
21:23 26.02.2020.

Ma kakav Sanchez! Kakav je to muškarac od 169 cm!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije