Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Italiji

Nogometaš Livorna umro od srčanog udara na utakmici

u2
14.04.2012.
u 17:42

Veznjak Livorna srušio se u 31. minuti utakmice u Pescari, a kad je stigao u bolnicu već je bio mrtav. Vozilo hitne pomoći nije moglo na stadion jer je ulaz zapriječio policijski automobil!

Nogometaš Livorna, u kojemu igra i naš igrač Dario Knežević, Piermario Morosini umro je nakon što je na prvenstvenoj utakmici talijanske druge lige pretrpio srčani udar. Veznjak Livorna srušio se u 31. minuti, na gostovanju kod Pescare, hitno je prebačen u bolnicu, ali nije mu bili spasa. Odmah nakon što je tužna vijest došla do stadiona, utakmica je prekinuta, a igrači su u suzama napustili travnjak. Morosini je imao samo 25 godina...

- Pretrpio je srčani zastoj. Na žalost, kad je došla hitna pomoć, bio je već mrtav. Nakon što je pao, više nije dolazio k svijesti - rekao je doktor De Blasi, jedan od liječnika koji se borio za život nesretnog nogometaš u lokalnoj bolnici.

Talijanski mediji javljaju kako je dolazak hitnoj pomoći onemogućilo policijsko vozilo koje je zapriječilo ulazak na stadion!

- Ne znam jesu li kola hitne pomoći kasnila, ali ulazak na stadion blokiralo je drugo vozilo - rekao je Iannascoli i opisao tragičan događaj:

- Morosini je pao, pokušao se dići, a onda je ponovo pao.

Morosini je bio bivši talijanski reprezentativac do 21 godine, a u Livornu je bio na posudbi iz prvoligaša Udinesea.

Zbog tragičnog događaja, odgođene su sve utakmice u ltaliji ovoga vikenda.

Podsjetimo, prije samo nekoliko tjedana sličan se scenarij odigrao u Engleskoj, kada je na utakmici FA kupa između Tottenhama i Boltona, nogometaš Boltona Fabrice Muamba pretrpio srčani udar. No, on se, srećom uspio oporaviti.

Komentara 11

Avatar madcap
madcap
18:10 14.04.2012.

Koji je po redu ovo slučaj u zadnje vrijeme? Počeli su kolabrirati na terenu jedan za drugim. Mora da su genijalci iz farmaceutskih kompanija smislili kakvo novo efektno sredstvo za \"osposobljavanje\" ozlijeđenih sportaša za igru.

VV
Veseli-veseljko
18:36 14.04.2012.

Žalosno iskrena sućut svima koji mogu pročitati ovo ,a osječaju se povezani s nesretnim igračem.. Volio bi da bar uvedu pravila kao i u ostalim ekipnim sportovima višestruke izmjene.Jel nogomet je jedini ekipni sport sa samo 3 izmjene . Teškoo je izdržati uz sve pripreme ..Na žalost ovako se odražava ..

BS
bstrabi2
18:00 14.04.2012.

Sigurno je dopingiran.Jer kako onda protumaćit .Da je umro od srčanog udara.Pa svaki igrać prođe lječnićki pregled.I ako ima visoki tlak.Taj nemože igrati nogomet.Što sve radi profesionalni nogomet....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije