Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima privilegiju

Nježni mesar Kitić: Meni zakon dozvoljava da tučem policajce!

Nokaut Fighting Championshipa
Foto: Goran Cipar/NFC
1/17
09.10.2017.
u 10:53

U borbi sam se osjećala kao zvijer i neću moći ispuniti želju svojoj majci da više ne ulazim u kavez, kazala je Sara Luzar-Smajić

Subotnja borilačka priredba održana na Zagrebačkom Velesajmu u organizaciji Nokaut Fighting Championshipa imala je neobičan uvod. U predigri ove zanimljive borilačke večeri nastupili su Prvi hrvatski kečeri, družina koja se bavi insceniranim borbama kao i njihovi američki uzori pa je to poslužilo kao zabavno zagrijavanje za ono što je bila prava makljaža.

Zabavna uvertira

Najprije je borac koji se prozvao Hardcore Stevom stolicom premlatio Hansa Grosea, a onda je izvjesni Frozen Fire, doduše uz pomoć jedne dame, to isto učinio s Kaiserom Subanovićem. Tijekom tih koreografiranih borbi bilo je i prostačenja i akrobatskih bacanja, a za publiku koja je došla na ovo događanje to je bila zabavna uvertira onome što slijedi.

A već u drugoj borbi večeri tukle su se dvije dame, pri čemu je Sara Luzar-Smajić iz Komoda sudačkim prekidom pobijedila Antoniju Golubić iz Ban Teama. Zasjela je Sara na prsa Antoniji, u takozvanu “mount” poziciju, i mlatila protivnicu dok sudac nije rekao dosta.

Nokaut Fighting Championshipa
1/17

– Imala sam u tim trenucima još veću navalu adrenalina nego na treningu. Mislila sam da ću se prepasti, no upila sam svu energiju publike i osjećala sam se kao zvijer – objasnila je Sara i priznala da njena majka zbog toga nije sretna:
– Mama mi nakon borbe niti riječi nije rekla, samo me zagrlila. Nada da više neću ući u kavez, no ja joj tu želju neću moći ispuniti.

Sara je srčana 22-godišnjakinja koja radi u osiguranju Francuskog veleposlanstva, a zanimljivo je da je njezin trener Igor Kolakušić već godinama radi u osiguranju Američkog veleposlanstva.

Suci presudili policajcu

Sigurnosnim tipom posla bavi se i Tigo Giljević, interventni policajac iz Zagreba koji, po sucima, u borbi večeri nije uspio osigurati sebi pobjedu nad Anđelkom Kitićem. – Tigo je viši borac od mene, ima duže ruke i bolje boksa. S njim u boksu kratio sam distancu i nastojao ga rušiti – objasnio je Kitić. Bilo kako bilo, isplao je da je u toj borbi “Nježni mesa” bio bolji od čuvara reda.

– Ne znam tko mi je dao taj nadimak jer ja jesam mesar, ali nisam nježan, osim prema ženama. Ovo mi je već drugi policajac kojeg sam pobijedio pa se mogu pohvaliti da smijem tući policajce, a da mi zakon to dopušta – kazao je Anđelko, kojemu je ovo bila 20. borba u karijeri (i 10. pobjeda).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije