Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT POLUDIO

Njemački mediji optužili Bjelicu za mega skandal. Izjavio je da se neće ispričati zvijezdi Bayerna

Bundesliga - Bayern Munich v 1. FC Union Berlin
Angelika Warmuth/REUTERS
25.01.2024.
u 08:46

Bjelicu očekuje žestoka kazna, a usput je dospio na naslovnice njemačkih portala koji sipaju žestoke kritike

Ponajbolji hrvatski trener Nenad Bjelica obilježio je zaostalu bundesligašku utakmicu Bayern - Union Berlin (1:0) divljanjem u 74. minuti kada se sukobio s njemačkom zvijezdom. Bayernov as Leroy Sane želio je uzeti loptu kako bi izveo aut i tom prilikom je izbio Bjelici iz ruke. Hrvatski trener je zbog toga poludio i gurnuo ga je te udario u lice i to dva puta, zbog čega je isključen.

GALERIJA Bjelica poludio i udario Leroya Sanea

Bundesliga - Bayern Munich v 1. FC Union Berlin
1/6

Bjelicu očekuje žestoka kazna, a usput je dospio na naslovnice njemačkih portala. 'Bjeličino nasilje i Guerreirov pobjedonosni gol: Bayern se morao naraditi za pobjedu nad Unionom', javio je Kicker uz komentar da je to nedopustiv nasilnički čin. 

Sky u naslovu piše: 'Hrvatski trener izazvao skandal'. Najčitaniji europski list Bild je Bjeličino divljanje stavio u naslov sportske stranice: 'Mega-skandal Unionovog trenera. Udarao je Sanea'.

VEZANI ČLANCI:

- Ja sam u svom trenerskom prostoru, lopta dolazi k meni i želim je predati Sanéu, koji me gurnuo i tad sam reagirao kako nisam trebao, rukom prema licu. To nije u redu i tad sam dobio crveni karton apsolutno zasluženo. Osjećao sam se provocirano u svom trenerskom prostoru i reagirao sam kako nisam trebao - rekao je Bjelica na press konferenciji. 

Komentara 7

LE
let3
10:29 25.01.2024.

Neka si ga.

TO
Tomisl
09:46 25.01.2024.

Bravo Bijelica , pokaži tim Bayernovim u zadnje vrijeme nervoznim zvijezdama.

SK
SkvikiZg
09:22 25.01.2024.

Fizički je nakal Bjelicu iz mržnje prema bijelcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije