Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA PONUDA

Njemački mediji: Bjelica želi dovesti napadača hrvatske reprezentacije u svoje redove

Bundesliga - 1. FC Union Berlin v FC Cologne
Annegret Hilse/REUTERS
07.01.2024.
u 15:03

Bjelica bi dobio napadača koji mu itekako može biti od koristi, a naš napadač priliku da pokaže svima, posebno izborniku Zlatku Daliću, da zaslužuje svoje mjesto među hrvatskim reprezentativcima za odlazak na Europsko prvenstvo 2024., koji se ovog ljeta igra baš u Njemačkoj

Povremeni hrvatski reprezentativac Petar Musa zabio je novi pogodak za Benficu u svom prepoznatljivom stilu, kao džoker s klupe. U igru je ušao u 72. minuti, a desetak minuta kasnije zapečatio je pobjedu lisabonskog sastava kod Arouce (0:3) svojim petim ligaškim pogotkom.

Nakon susreta pojavila se zanimljiva informacija da bi hrvatski nogometaš mogao promijeniti sredinu ove zime i potpisati za Union Berlin, koji vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, tvrdi njemački Kicker.

Bjeličina momčad polusezonu je okončala na 15. mjestu, tik iznad crvene zone, i treba pojačanja kako bi borba za očuvanje prvoligaškog statusa bila što bezbolnija. Tako se na radaru Uniona našao Musa, kojeg, uzgred rečeno, vrlo dobro poznaju u Berlinu.

Stasiti napadač već je nosio dres Uniona, i to u proljetnom dijelu polusezone 2020./2021., a sada bi se ponovno mogao vratiti u staro okruženje.

VEZANI ČLANCI:

Bjelica bi dobio napadača koji mu itekako može biti od koristi, a Musa priliku da pokaže svima, posebno izborniku Zlatku Daliću, da zaslužuje svoje mjesto među hrvatskim reprezentativcima za odlazak na Europsko prvenstvo 2024., koji se ovog ljeta igra u Njemačkoj.

Musa je u svojoj reprezentativnoj karijeri ubilježio šest nastupa za Hrvatsku, a u listopadu je u utakmicama protiv Walesa i Turske bio starter 'vatrenih'.

Komentara 1

NE
Nemanadimak
15:44 07.01.2024.

Glupo je otici samo zbog trenera! Danas je trener a sutra vjerojatno vise ne i onda dolaze problemi. Musi je bolje izborite se samome za reprezentaciju i za pocetni sastav u Benfiki posto to uopce nije manji klub od Union Berlina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije