Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Njemačka porazila Hrvatsku u posljednjoj minuti!

Hrvatska U-19 reprezentacija
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
20.03.2019.
u 18:09

U drugom susretu ove skupine Mađarska i Norveška su u Dugopolju igrale 0:0.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti poražena je u susretu je prvog kola skupine 3 posljednjeg kruga kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo. U Sinju je izgubila od Njemačke sa 1:2 (0:1).

Njemačka je povela u završnici prvog poluvremena preko Arpa (41.), na 1:1 izjednačio je Blagaić (57.), no na samom isteku dvoboja Burkhardt (90.) je osigurao pobjedu gostima.

U drugom susretu ove skupine Mađarska i Norveška su u Dugopolju igrale 0:0.

Utakmice drugog kola na programu su u subotu kada će Hrvatska igrati protiv Mađarske u Dugopolju dok će u Sinju igrati Njemačka - Norveška. Nastup na EP koje će se održati u Armeniji od 14. do 27. srpnja izborit će samo pobjednik skupine.

Komentara 4

TA
tarzan
20:16 20.03.2019.

Koliko je je Nijemaca u sastavu Njemačke?

ST
Stipan
18:31 20.03.2019.

Nijemci igraju devedeset minuta najmanje a Hrvati šezdeset kao i obično i to je to!

NO
Nordovest
12:50 21.03.2019.

Kod njemaca igraju najbolji a kod nas su igrači koji igraju polufinale Premiership International cup, četvrtfinale juniorske lige prvaka UEFA i koji su drugi u II.HNL, rezerve igračima koji su sedmi u II.HNL. Ali to je čića Miljan škola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije