Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gesta legende

Nizozemski kapetan van Dijk se naklonio Hrvatima, bio je pun pohvala, a posebno je spomenuo jednog igrača

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/148
15.06.2023.
u 07:33

"Poveli smo, međutim Hrvatska je u drugom poluvremenu dominirala i preuzela je kontrolu igre. Posebno u veznom redu. Sve smo pokušali, trudili smo se, ali nije išlo," kazao je kapetan Nizozemska Virglil van Dijk

Hrvatska ima sjajan mentalitet i odličnu momčad, kazao je kapetan nizozemske reprezentacije Virgil van Dijk nakon poraza od "Vatrenih" u polufinalu Lige nacija.

"Hrvatska ima sjajan mentalitet, što je dobro poznato. Ima odličnu momčad, posebno vezni red. Našla je put do pobjede. Razočarani smo, međutim, izgubili smo od dobrog suparnika," kazao je kapetan nizozemske reprezentacije Virgil van Dijk.

Kapetan "Oranja" se složio s tvrdnjom kako je hrvatska reprezentacija igrala na "domaćem terenu".

GALERIJA: Polufinale Lige nacija: Hrvatska  - Nizozemska

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/147

"Točno, svi znamo koliko je važno kada navijači stoje iza tebe, kada te guraju. Sasvim sigurno to mnogo znači."

Branič nizozemske vrste i Liverpoola prokomentirao je i igre Luke Modrića.

"Modrić je jedan od najboljih veznjaka svijeta, iznimno ga poštujem. U tim godinama tako dobro igrati i biti važan igrač za svoj klub i reprezentaciju je za svako poštovanje."

VEZANI ČLANCI:

Nizozemski veznjak Frenkie de Jong je također biio pun pohvala na račun Modrićeve igre.

"Modrić je fantastičan igrač, užitak ga je gledati. Usprkos svojih godina još uvijek je jedan od najboljih. Pun je energije, a njegova tehnika je sjajna," kazao je De Jong prokomentiravši i susret.

"Poveli smo, međutim Hrvatska je u drugom poluvremenu dominirala i preuzela je kontrolu igre. Posebno u veznom redu. Sve smo pokušali, trudili smo se, ali nije išlo," kazao je.

VIDEO: Hrvatska ide u finale!! Legendarni stadion odjekuje s pjesmom navijača

Komentara 1

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:31 15.06.2023.

Virgil....veliki borac i gospodin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije