Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska do desete rukometne medalje
Povratak na članak

Niz medalja je uspješno nastavljen i nakon Line Červara

Kada je Lino Červar otišao s mjesta izbornika hrvatske rukometne reprezentacije, nakon što je u sedam godina osvojio čak šest medalja i nakon što je na deset velikih natjecanja čak devet puta izborio polufinale

Komentari 1

CA
carpediem
22:07 29.01.2012.

Sad vidimo da u ovoj momcadi postoji veliki karakter i dobro je sto je Goluza osvojio svoju prvu Medalju kao trener, a iskreno da budemo tesko je zamjeniti Linu Cervara i svaki koji bi dosao na njegovo mjesto pravio bi na pocetku greske i imao tezak teret na ledjima. a izgleda da Goluza i ispravlja te greske i uci se jos vise na njima i mislim ova je njegova prva Medalja amislim da ce ih biti jos vise nadam se mnogo mnogo vise. BRAVO Kauboji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.