Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medalje istesao u splitu
Povratak na članak

Nitko neće poručiti Slovencu: Jedri za nas ili van iz Jadrana

– Razočaran sam ponašanjem slovenskih biatlonaca. Mi se prema Žbogaru nikad ne bismo postavili kao oni prema Faku. On nam je prijatelj – kazao je trener JK Labud, Tonči Antunović.

Komentari 10

UM
umag
15:12 11.08.2010.

bosanci suspasili genetski kod jer bez bosanaca bi slovenci bili degeneričan narod, sve mojce su skinule gaće i to je spasigo sloveniju od genetskih greški

VL
OB
-obrisani-
12:42 11.08.2010.

Još jedan primjer kako su Hrvati pošten i plemenit vanka EU zapadno balkanski narod a Slovenci smo pokvareni EU narod B lige kvalifikacija..Mi bi uz sve super biatlonce još ukrali Faka a Hrvatska uz ono malo mora što ima je još spremna pokloniti pola Piranskog zaljeva..Prokleta sudbina da jedan tako pošten balkanski narod ima za susjede nas proklete nepoštene Slovence..

VL
PA
Parsifal
13:03 11.08.2010.

janeziću u svom pokušaju da budeš sarkastičan si ipak pogodio u bit.Vi zaista jeste etalon za nepoštenje a to već znade cijela europa,EU žali što su vas primili u svoje društvo a nama Hrvatima ne vrijedi ni plakati ni žaliti što vas imamo za susjede....valjda nam je Bog uz sve lepote kojim nas je podario morao dati nešto takvog kao što ste vi da možemo lakše razlučivati što je dobro a što slovenac.

VL
UM
umag
13:10 11.08.2010.

neka si drže žbogara još i njega da hranimo hvala bogu da je fak prešao k njima sada možemo vikati fak slovenija , a najbitnije da se je jedno 20 tak slovenskih MOJCI udalo u Umagu sve vrijedne i radišne SLOVENKE

VL
OB
-obrisani-
13:55 11.08.2010.

Pih,pa vi jos uvijek o faku....Ja ga vec zaboravila.... !

VL
OB
-obrisani-
14:50 11.08.2010.

Mene čudi da iako je Vasilij Žbogar sa hrvatskim jedriličarima da Hrvati več od 2006 godine jedrite i tražite ulaz u EU savez luku ali nikako da pristignete i jedrite sa nama odabranima nego jedrite po nekim balkanskim rutama zajedno sa Albancima, CG i Srbijom..Balkansko jedriličarsko društvo...

VL
UM
umag
15:15 11.08.2010.

brendirani slovenci se natežu po garažama sa atosima itd

VL
UM
umag
15:26 11.08.2010.

Obje svoje olimpijske medalje (srebro iz Pekinga i broncu iz Atene) iskovao je na hrvatskom Jadranu, no nitko mu nikada nije rekao da bi zbog toga trebao promijeniti zastavu. ŠTA OČEKIVATI OD SLOVENACA kada se čistokrvni slovenci natežu sa ATOSIMA po garažama

VL
Avatar sizif
sizif
15:50 11.08.2010.

Nek dođu, nek treniraju, nek plate I NEK IDU!!! (što se mene tiče u p.m.) Ali nema te medalje koja bi mene obradovala ako je za nas osvojena od jednog Slovenca! Bilo bi to za mene prljanje naše časne šahovnice!

VL
MV
Mato Vilac
17:19 11.08.2010.

Ako je Fak napustio Hrvatsku sigurno je zadnja osoba za koju ću navijati. I nas su trenirali u JNA ali smo ostali braniti svoje. Neka i dosadašnja odličja prenese Slovencima te neka nam ne prodaje gluposti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.