Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženi komplimenti
Povratak na članak

Nisu se htjeli 'praviti Englezi': Britanski list iskazao veliku čast Dinamovu junaku

Novinari Expressa Oršića su potpuno zasluženo uvrstili među samu kremu

Komentari 11

VE
večernjamaglica
11:09 19.09.2019.

Joj,članka,joj novinara,joj izvora.Izvor nešto kao trash,u momčad kola stavili 6 igrača MC.Dobro da nisu I s klupe stavili nekog njihovog igrača.Naslov ti je vrhunski,što Englezi kažu?? Ništa.

VL
DU
Deleted user
12:16 19.09.2019.

Ha, ha, ha, Gündogan u momčadi kola, ha, ha, ha, ha, ..... Ma dajte molim vas!

VL
Avatar darkkati
darkkati
10:20 19.09.2019.

frka

VL
PR
prajdali100
19:18 19.09.2019.

E baš svašta.

VL
ST
stefj
10:11 19.09.2019.

Ako Dinamo na slijedećoj utakmici izvuče nulu, bit će to još veće čudo od ove pobjede. Ne znam koja bi to taktika trebala biti i koja količina sreće da se kod City-a postigne pozitivan rezultat... U svakom slučaju, Ukrajinci i Talijani su šansa za Dinamo, no u budućnosti će realno biti teže, nakon ove pobjede izostaje faktor podcjenjivanja, a i ova taktika više nije iznenađenje...

VL
EU
eugenkak
09:55 19.09.2019.

makar sam ja jedan od onih koji ne cijene Bjelicu ali poslije ove pobjede moram cestitat i mozda sam u krivu kad velim da je diletant ali za mene pobjeda protiv Jajduka je vrednija od bilo kakve druge pobjede aa on je od 3 utakmice protiv jajduka izgubil 2 i nikakav rezultat u svijetu to ne moze prebrisat jer pobjeda protiv Beogradske filijale vrijedi vise nego svi milijuni eura u svijetu ali stvarno mu cestitam na ovom rezultatu protiv Atlante

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.