Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženi komplimenti

Nisu se htjeli 'praviti Englezi': Britanski list iskazao veliku čast Dinamovu junaku

Dinamo - Atalanta
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/11
19.09.2019.
u 09:30

Novinari Expressa Oršića su potpuno zasluženo uvrstili među samu kremu

Budući da je Atalanta u srijedu u Maksimir stigla kao blagi favorit, vjerojatno su se i sami igrači Manchester Cityja začudili kada su na putu prema hotelu doznali da je Dinamo pregazio talijansku momčad s 4:0 i da nisu izbili na čelno mjesto skupine C unatoč pobjedi s rezultatom  3:0 u Harkivu.

Veličanstven trijumf hrvatskog prvaka zasad uopće nisu komentirali, ali bit će sljedećih dana prilike jer Dinamo već 1. listopada stiže na Etihad. 

O Dinamovoj se rapsodiji nisu previše raspisali ni engleski mediji, međutim novinari Expressa nisu propustili uvrstiti Mislava Oršića u momčad večeri. I to ispred svih Bayernovih, Juventusovih ili Atleticovih ofenzivnih junaka!

– Oršić je zabio hat-trick za hrvatskog prvaka te je bio neprestani trn u obrani Atalante. Takvu će predstavu sigurno pokušati ponoviti i protiv Manchester Cityja – napisali su u izvještaju, pa u ''izabranih 11'' uvrstili sljedeće igrače: 

Edersona (Manchester City) – Bernata (PSG), Savića (Atletico), Fernandinha (City), Walkera (City) – Gundogana (City), Matuidija (Juventus) – Di Mariju (PSG), Mahreza (City) i Jesusa (City).

Što se ostalih engleskih medija tiče, uglavnom su se bavili pobjedom momčadi Pepa Guardiole, koja je do tri boda stigla unatoč neugodnim problemima u obrani.

Naime, City je ostao bez Johna Stonesa i Aymerica Laportea, pa se španjolski strateg našao u situaciji da mora ''kemijati''. Tako je silom prilika na mjestu stopera u Harkivu zaigrao Fernandinho, koji se odlično snašao unatoč tome što je veznjak.

Hoće li tako biti i u sljedećim utakmicama, vidjet ćemo. I, naravno, složiti se s kolegama iz Expressa i tvrdnjom da će Oršić u ovakvom izdanju biti među prvima koji će to testirati. 

>> Pogledajte kako je Dinamo srušio Atalantu



 

Komentara 11

VE
večernjamaglica
11:09 19.09.2019.

Joj,članka,joj novinara,joj izvora.Izvor nešto kao trash,u momčad kola stavili 6 igrača MC.Dobro da nisu I s klupe stavili nekog njihovog igrača.Naslov ti je vrhunski,što Englezi kažu?? Ništa.

DU
Deleted user
12:16 19.09.2019.

Ha, ha, ha, Gündogan u momčadi kola, ha, ha, ha, ha, ..... Ma dajte molim vas!

Avatar darkkati
darkkati
10:20 19.09.2019.

frka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije