Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmirice ili?

Ništa od spektakla Hrvatska - Svijet!

Zoran Gobac
Goran Stanzl | Pixsell
04.11.2009.
u 20:03

Iako je HRS na vrijeme zatražio termin 2. prosinca i IHF ga je prihvatio, nije postignut dogovor s udrugom G-14.

Potkraj kolovoza u Poreču su se sastali izbornik Lino Červar i Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet te uz prisutnost predsjednika HRS-a Sandija Šole i glavnog tajnika Damira Poljaka dogovorili se o reprezentativnim akcijama do odlaska na Europsko prvenstvo u Austriju 2010. godine. No, u posljednjih mjesec dana Červar i Gobac nisu se u svemu složili.

– To je možda tako nespretno ispalo. Nema govora o sukobu između Line i mene. Naprotiv. Možda je on malo daleko pa se ne stignemo sve detaljno dogovoriti. Evo, dok je bio u bolnici, bio sam kod njega nekoliko puta. Ma, on neke stvari kaže prebrzo, a u stvari tako ne misli – rekao je Gobac.

Veći problem moglo bi biti održavanje utakmice 2. prosinca u zagrebačkoj Areni između Hrvatske i Svijeta.

– Utakmica je jako upitna! Naime, na sastanku klubova G-14 odlučeno je da se u nekim stvarima nisu dogovorili sa Svjetskim rukometnim savezom i zasad igrači iz tih klubova neće doći u Zagreb. A riječ je o kompletnoj postavi reprezentacije koju je odredio IHF – rekao je Gobac.

Dakle, IHF je utakmicu odobrio, odredio igrače, ali nije uspio odobrovoljiti najveće europske klubove da puste igrače, pa cijela ideja pada u vodu. Klubovi skupine G-14 nisu zadovoljni datumom jer nije u vremenu EHF-ova ili IHF-ova slobodnog tjedna, pa samim time nisu dužni pustiti igrače.

– Čekamo službeno priopćenje, pa ćemo potom razmišljati što dalje – rekao je Damir Poljak.

Nekih velikih rješenja teško će biti. U tom terminu možemo igrati prijateljsku utakmicu primjerice sa Srbijom ili Slovenijom, ali i te reprezentacije bit će bez najboljih igrača koji igraju u klubovima skupine G-14.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bucko
22:32 04.11.2009.

Pa kako to mogu raditi velikom gobu ti \"glupi\" klubovi. Očito ne znaju tko je on. Sve če jih on.... Kao i one koji daju Arenu za koncerte ne za rukomet. Sve če njih \"strašni\" gobac po gubici,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije