Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran vulić:

'Nisam zvao Murića zbog Mamića? To su priče za malu djecu'

zoran vulić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
13.10.2014.
u 14:45

Na Murića apsolutno računam i on će dobiti poziv za iduće akcije, tvrdi izbornik.

Hrvatska reprezentacija do 19 godina pod vodstvom Zorana Vulića uspješno je apsolvirala prvu rundu kvalifikacija za plasman na Euro idućeg ljeta u Grčkoj. U skupini sa Turskom, Estonijom i Islandom mladi su Hrvati potvrdili status favorita i završili na prvom mjestu.

Zadovoljan nakon svega može biti izbornik Vulić, pogotovo iz razloga što je za ovu akciju nedostajalo nekoliko važnih karika (Halilović, Ćorić, Vlašić, Lulić, Murić, Anočić).

Najviše je bure izazvalo nepozivanje Roberta Murića?

- Sve što sam imao reći o tome sam rekao, ne trebamo momku raditi negativnosti - rekao je Vulić za Goal.

Je li istina da ga niste pozvali zbog Zdravka Mamića?

"To su priče za malu djecu. Uvijek se može naći nekakva priča, da nije pozvan jer je otišao iz Dinama ili slične konstrukcije. Mogao se tako javiti i otac od Halilovića s pitanjem zašto njegov sin nije pozvan".

Najbolji odgovor 'takvima' je da Murića pozovete za iduće akcije!

"Na Murića apsolutno računam i on će dobiti poziv za iduće akcije".

Cijeli razgovor sa Zoranom Vulićem pročitajte na portalu Goal.com

>>Branko Murić: Mamić je 
zabranio Vuliću 
da mi sina zove 
u reprezentaciju!

Komentara 2

ZO
zoom
15:39 13.10.2014.

nevjerojatno kako se radi višemjesečni pritisak kroz medije da se pozove prosječnog igrača kakav je murić i da mu se time digne rejting!?!? s druge strane, svaki takav igrač koji kao murić izigra klub koji ga je stvorio, bez obzira da li je iz otišao iz dinama, hajduka ili rijeke, trebao bi zauvijek imati zatvorena vrata HR reprezentacije pa bi takvi likovi 5x razmislili duguju li ipak nešto i klubovima koji ih stvaraju i ulažu u njih od malih nogu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije