Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAMARIĆ ZA GOAL:

Nisam potpuno sretan jer sam zabio i odigrao dobru utakmicu, a opet smo izgubili

Andrej Kramarić
Reuters/PIXSELL
11.02.2015.
u 22:57

- Stvarno imamo težak raspored, zato mi je baš žao što protiv Arsenala nismo bili nagrađeni kakvim bodom - rekao je Kramarić.

Andrej Kramarić je protiv Arsenala postigao prvijenac u engleskom nogometu, a već se danas nalazi u Zagrebu. Hrvatski reprezentativac i novopečeni član Leicestera mora sređivati papire potrebne za život na Otoku, pa je dobio dva slobodna dana prije FA kup utakmice protiv Aston Ville. Kramarić je tako dojmove nakon najbolje partije u dresu lisica sređivao u rodnom gradu...

"Uh, čudni su mi, nekako podijeljeni osjećaji. Odigrao sam dobru utakmicu, postigao i prvi pogodak u Premier ligi, a mi smo opet izgubili. Ne mogu biti potpuno sretan, no taj ću dan zauvijek pamtiti. Svima smo pokazali kako se možemo nositi s Arsenalom. A ako možemo s njima moramo i s drugim momčadima u ligi" kazao je u razgovoru za Goal Andrej Kramarić, pa nastavio:

"Ovo je bila naša daleko najbolja utakmica otkada sam ja u klubu. Baš smo odigrali dobro, no što nam to sada vrijedi."

Nije to daleko od istine, ali nije bilo dovoljno. Razlog tome je i što Andrej nije zabio dva gola koja je još mogao zabiti.

"Da, vrti mi se to po glavi, pogotovo onaj pokušaj loba. U onoj prvoj situaciji vratar Arsenala mi je odlično obranio, ali smo nakon toga zabili iz kornera. Ali, onaj pokušaj loba... Osjetio sam da je Ospina izašao, bilo je prostora za takav lob. Šteta, no to je nogomet. Nekada zabijete, nekada ne."

Pred vama su teški dani, u Premier ligi slijede vam ogledi s Evertonom, Chelseajem i Manchester Cityjem. A bodovi su vam imperativ...

"Ma stvarno imamo težak raspored, zato mi je baš žao što protiv Arsenala nismo bili nagrađeni kakvim bodom. Odigrali smo odlično, bili pravi, no nismo imali sreće. Vjerujem da će nam se u idućim utakmicama barem malo vratiti. Arsenal nam se ovoga puta baš provukao."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Kramarić: Sretan sam zbog gola, ali moramo početi osvajati bodove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije