Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Niko Kranjčar se pojavio na Poljudu pa odgovorio hoće li navijati za Hajduk

Niko Kranjčar
Foto: HRT
1/5
10.02.2022.
u 13:27

- Pratim Hajduk, naravno, ne gledam toliko utakmice, ali mislim da su napravili fantastičan prijelazni rok. Sad je na igračima da pokažu koliko stvarno vrijede.

Bivši hrvatski reprezentativac, a danas pomoćnik trenera U-19 reprezentacije Niko Kranjčar bio je jučer na Poljudu i gledao susret između Hajduka i Atletico Madrida u juniorskoj Ligi prvaka.

- Pratim Hajduk, naravno, ne gledam toliko utakmice, ali mislim da su napravili fantastičan prijelazni rok. Sad je na igračima da pokažu koliko stvarno vrijede. Mislim da je pet bodova veliki zaostatak, ali isto tako zaostatak koji se može nadoknaditi. Sve je na njima. Mislim da je Uprava napravila sve što je u njenoj moći da Hajduk uspije - rekao je Kranjčar za HRT.

Hoće li navijati za Hajduk?

- A kaj vi mislite? Na to pitanje sam cijeli život odgovarao. Neka ostane u meni za koga ću ja navijati. Ja sam uvijek za jaki hrvatski nogomet i za sva četiri kluba. Mislim da je najveći dobitak ove godine da i Rijeka i Osijek i Hajduk i Dinamo imaju šanse za osvojiti prvenstvo. Ja mislim da samo s kvalitetnim prvenstvom ćemo i dalje dobivati velike rezultate u Europi, a i u reprezentaciji - zagonetno je odgovorio Niko koji je igrao za Dinamo, a onda senzacionalno prešao u Hajduk.

>> Pogledajte i video

 


 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar razbojnik404
razbojnik404
19:19 10.02.2022.

Prvak će biti onaj kome će suci morati dosuđivati nekoliko penala po utakmici, odnosno prvak neće biti oni kojima se penali neće dosuđivati. U tom smjeru ide prvenstvo u nekolčiko posljednjih mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije