Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Niko Kovač pronašao način kako motivirati igrače u završnici sezone

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
01.05.2019.
u 10:14

Samo osvajanje dvostruke krune može hrvatskom treneru jamčiti ostanak u Münchenu, tvrde njemački mediji

Niko Kovač (47) nije bio baš previše raspoložen nakon utakmice 31. kola njemačke lige u kojoj je remizirao kod Nürnberga (1:1).

No na kraju može biti i presretan bodom jer domaćin u sudačkoj nadoknadi nije iskoristio kazneni udarac.

Niko Kovač
1/5

Bavarci su propustili bodovno se odmaknuti dortmundskoj Borussiji tako da je završnica prvenstva i dalje vrlo neizvjesna.

Tri kola prije kraja Bayern ima dva boda više od žuto-crnih.

Hrvatski trener je već sutradan svojim igračima nametnuo posebne metode treninga što su teško prihvatili. Neki su igrači nakon treninga 'hvatali zrak'...

A sada se Niko odlučio na novi korak. Na ulaz u Bayernov trening-kamp postavio je poruku: 'Idemo osvojiti dvostruku krunu', a uz plakat istaknute su fotografije igrača koji slave osvojene trofeje.

Nakon turbulentne sezone pred Nikom Kovačem su utakmice koje odlučuju o njegovoj sudbini u Bayernu. Samo osvajanje dvostruke krune može hrvatskom treneru jamčiti ostanak u Münchenu, tvrde njemački mediji.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
18:13 01.05.2019.

Da im je trener Mourinho Bayern bi bio negdje oko petog,šestog mjesta.Cijelu sezonu šlepaju Riberya i Robbena,uz to većinom Jamesa,Boatenga i Hummelsa,pa na početku sezone Müllera.A i Neuer ima stalno probleme.Sve redom igrači koji imaju vrhunske ugovore,a pružaju malo ilii ništa.I kad bi Niko dobio otkaz, prije imao novi angažman nego što zli komentatori trepnu okom.

Avatar Hržić_Danijel
Hržić_Danijel
11:16 01.05.2019.

Pored desetaka milijuna eura koje zarađuju njima treba motiv i pored naslova prvaka? Ma doslovno bi pasli travu da se mene pita pa neka traže motiv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije