Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najjači u povijesti

Nikad jači Final Six, Pro Recco bez Tempestija

Jug prvak Hrvatske
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
02.06.2016.
u 07:40

Pet od šest sudionika svježi su prvaci svojih država – Pro Recco Italije, Olympiakos Grčke, Barceloneta Španjolske, Jug Hrvatske i Szolnoki Mađarske

Vaterpolski Final Six koji danas počinje u Budimpešti jedan je od najjačih u povijesti.

Pet od šest sudionika svježi su prvaci svojih država – Pro Recco (dolazi bez ozlijeđenog vratara Tempestija) Italije, Olympiakos Grčke, Barceloneta Španjolske, Jug Hrvatske i Szolnoki Mađarske.

Šesti član, Eger, osvajač je mađarskog kupa i upravo se s njim u četvrtfinalu danas (19, Arenasport) sastaje naš Jug. Bazen na Margitszigetu moći će primiti 7000 gledatelja.

>>Jug pobijedio Primorje i postao prvak Hrvatske!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije