Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČARLIJA NIJEMCI PROGLASILI NAJBOLJIM

Nijemci krali Messijev dres

\'Michal Kadlec (L) of Leverkusen celebrates with the team after scoring the 1-1 during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Bayer Leverkusen and FC Barcelona at the Ba
PA/Pixsell
15.02.2012.
u 19:57

Castro, Friedrich, Kadlec... htjeli su vrijedan suvenir, a Leo je jedan dres poklonio i Stefanu Effenbergu.

U najmanju ruku neugodnim su njemački mediji opisali ponašanje igrača Bayera iz Leverkusena koji su na poluvremenu kao i na kraju utakmice krenuli u borbu za – Messijev dres.

Bayerovi milijunaši više su se borili za Messijev dres nego za pobjedu - piše Bild u tekstu pod naslovom: Bayerov neugodni lov za Messijevu majicu.

Argentinska je zvijezda na kraju utakmice dres poklonila Michalu Kadlecu, a u Bildovu tekstu autor se ironično pita: "Što će Messi napraviti s Kadlecovim dresom".

Zajedno s Manuelom Friedrichom, Kadlec je u lov na Messijevu majicu krenuo već na poluvremenu, no Čeh nije uspio, već je otkrio: - Manuel mi je ukrao dres na poluvremenu.

Izvisio je jedino Argentinac Gonzalo Castro, koji je bio razočaran što ga njegov sunarodnjak nije doživio.

- Ma nema veze, bit će i uzvratna utakmica, valjda ću biti bolje sreće - kazao je Castro.

A zapravo je cijelu zbrku napravio i bivši njemački reprezentativac Steffan Effenberg, koji je također od Messija naručio dres.

Komentara 2

GA
gabpet
15:31 16.02.2012.

Ne kužim ove novine!? Kužim da ljude rade budalama! Kadlec, Castro, Ćorluka - sve sami Nijemci koji su se trgali za Messijev dres?!

OB
-obrisani-
08:57 16.02.2012.

Nijemci krali Messijev dres skoro kao da su \"Pravi Hrvati\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije