Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz u Ligi nacija

'Nije nam pomogao ni povratak Samante Fabris i Božane Butigan'

Hrvatska odbojkaška reprezentacija
Foto: FIVB
1/3
27.06.2023.
u 14:05

Hrvatska u četvrtak ujutro, u osam sati po hrvatskom vremenu, u Bangkoku igra drugu utakmicu na trećem, posljednjem turniru Lige nacija, a  suparnice su nam Nizozemke.

Odbojkašice Hrvatske upisale su poraz u 9 kolu Lig Nacija. Ovoga puta bolja je bila Kanada koja je slavila u tri seta (21:25, 21:25, 26:28). Šteta, pobjedom bi gotovo sigurno osigurali opstanak, a ovako ćemo strahovati do zadnjeg kola. Najviše bodova za Hrvatsku osvojile su Strunjak, Miloš i Šamadan – sve po deset.

Prvi put je nakon duže stanke za reprezentaciju zaigrala Samanta Fabris i osvojila devet bodova. U postavi je bila i Božana Butigan, no ona još nije spreman za odigravanje utakmica pa je bila prijavljena u zapisniku kao drugi libero. Inače, njezina pozicija je srednji bloker. 

GALERIJA Vatreni poraženi u finalu Lige nacija: Španjolska preciznija s bijele točke

Hrvatska odbojkaška reprezentacija
1/59

Hrvatska je mogla dobiti barem set protiv Kanade. Pogotovo su imale priliku u prvom kada su poveli sa 10:3, no zbunjenost Kanađanki je bilo kratkog vijeka. Imali smo priliku i u trećem setu,a li nekoliko vezanih pogrešaka skupo nas je koštalo. 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska je sada na omjeru 2-7, baš kao i Bugarska i Tajland, dok je na posljednjem mjestu Južna Koreja sa scorom 0-9. Hrvatska u četvrtak ujutro, u osam sati po hrvatskom vremenu, u Bangkoku igra drugu utakmicu na trećem, posljednjem turniru Lige nacija, a  suparnice su nam Nizozemke.

VIDEO Vatreni igrao 120 minuta u finalu Lige nacija, a sad je snimljen kako kopa u polju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije