Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nada narančastih

Carević je novi trener Šibenika: Poznato televizijsko lice ima zadatak vratiti klub u prvu ligu

Zagreb: Zagrijavanje igrača uoči utakmice 1/8 finala Hrvatskog kupa između Rudeša i Dinama
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
27.06.2023.
u 12:28

Iz kluba javljaju kako od utorka trener više nije Damir Čanadi. Na klupu narančastih došao je u ljeto prošle godine i momčad vodio kroz 30 utakmica sa sedam pobjeda, devet remija i 14 poraza. Na klupi će ga zamijeniti Mario Carević, a s njime stižu Dario Grabučić kao pomoćni trener te Ivan Matovina kao analitičar

Bivši veznjak Hajduka, Mario Carević, postao je trener Šibenika. Klub za sobom ima lošu sezonu. Ispali su u drugu ligu, a svijetla točka bilo je finale Kupa. Carević je već bio na klupi Hrvatskog dragovoljca, Rudeša i Varaždina, a posljednji angažman bio mu je na klupi slovenskog drugoligaša Krke.

Iz kluba javljaju kako od utorka trener više nije Damir Čanadi. Na klupu narančastih došao je u ljeto prošle godine i momčad vodio kroz 30 utakmica sa sedam pobjeda, devet remija i 14 poraza. Doveo je momčad do drugog finala Kupa u povijesti kluba.

GALERIJA Livaja slavio osvajanje kupa pa provocirao Funcute

Zagreb: Zagrijavanje igrača uoči utakmice 1/8 finala Hrvatskog kupa između Rudeša i Dinama
1/4

Vlasnik i član uprave HNK Šibenik Željko Karajica rekao je: “Zahvaljujem Damiru na njegovom doprinosu i radu u našem klubu. Želim još jednom zahvaliti treneru Čanadiju što je prihvatio moj poziv i u teškim trenutcima ponovno preuzeo klupu prve momčadi našeg kluba ove zime. Zasigurno ćemo pamtiti ulazak u finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa drugi puta u povijesti našeg kluba koji smo ostvarili pod njegovim vodstvom. Želim mu u svoje osobno ime, kao i ime cijelog kluba, puno sreće u nastavku trenerske karijere, kao i puno uspjeha u privatnom životu.” 

VEZANI ČLANCI:

Također, Carević je i član stožera U-20 Hrvatske nogometne reprezentacije. Uz Carevića, stožeru Šibenika pridružuju se Dario Grabučić kao pomoćni trener te Ivan Matovina kao analitičar.

"Mariju i njegovom stručnom stožeru želimo toplu dobrodošlicu na Šubićevac te se nadamo kako ćemo zajedničkim snagama ostvariti zapažene rezultate s naglaskom na povratak u SuperSport HNL već sljedeće sezone", zaključili su iz Šibenika.

VIDEO Gledatelj vrijeđao LIvaju, intervenirala policija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije