Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antolić i Vrsaljko

Nije nam cilj što prije zbrisati u inozemstvo

Domagoj Antolić
Jurica Galoić/Pixsell
15.01.2010.
u 13:25

Dinamo je predstavio svoja dva mlada igrača, Domagoj Antolić i Šime Vrsaljko vratili su se s posudbe u Lokomotivi i pokušat će Jurčiću dokazati da zaslužuju minutažu u prvom sastavu.

Domagoj Antolić treći put ide na pripreme s prvom momčadi Dinama, ali prvi put  objektivnom mogućnošću da i zaigra u prvoj momčadi.

- Prvi sam put išao kad je trener bio Soldo, ljetos sam bio s Dinamom na Rogli, ali oporavljao sam se od loma kosti u stopalu. Sad je valjda treća sreća - kaže Antolić koji je u Lokomotivi igrao na svim mjestima u veznom redu.

- Najbolje se osjećam iza dva napadača, kao polušpica - kaže ovaj mladi igrač koji je rođen 1990. godine.

Pojavio se s trenirkom na kojoj je broj 11. Taj broj u posljednje vrijeme nije bio dobar za one koji su ga nosili. Josip Tadić se nije iskazao, još je slabiji dojam ostavio Denis Glavina.

- Taj me broj zapao.

I on će kao i Šime Vrsaljko, koji je također predstavljen u Maksimiru, istaknuti da je Lokomotiva za njih bila jako važna u karijeri.

- Prilagodba na seniorsku konkurenciju, na prvoligaški nogomet bila je odlična stvar za mene. Ali, mislim da je to čudesna stvar za Dinamo, tamo mu se igrači mogu sjajno razvijati - dodaje Antolić.

Obojici je uzor Luka Modrić.

- Imao sam priliku s njime igrati i trenirati - kaže Antolić.

- Iz mog je grada, kako mi neće biti uzor - dometnuo je Vrsaljko kojem je tek 18 godina, za kojeg je navodno i trener Bašić, prvi Modrićev trener, rekao da će biti bolji od Luke.

- Daj Bože da bude tako.

- Povratak u Dinamo najljepši mi je dar za rođendan koji sam imao prije nekoliko dana - kaže mladi Zadranin, koji tako nastavlja tradiciju. Nakon Marjana Buljata i Luke Modrića, on je još jedan Zadranin koji je u Dinamo došao iz Zadra iako je Hajduk geografski bliže.

- Izabrao sam ovaj put i nikakvih problema u Zadru zbog toga nisam imao, a ovdje sam četiri godine. I sad sam stigao do prve momčadi Dinama te se nadam se da ću i igrati.

Antolić i Vrsaljko nisu zavedeni "slučajem Lovren", ranim i sjajnim transferom u veliki klub.

- Nadamo se minutaži, želimo se nametnuti u Dinamu, to je sad jedina misao, nismo došli ovamo da bismo "zbrisali" - kaže klinci iz Dinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije