Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Ni s igračem manje ne gube. Ronaldo doveo Juve do izjednačenja protiv Rome

Serie A - AS Roma v Juventus
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.09.2020.
u 23:44

Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, no Juve se oba puta vratio postigavši drugi gol s igračem manje.

U derbiju 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma i Juventus su na Olimpicu odigrali 2-2.

Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, no Juve se oba puta vratio postigavši drugi gol s igračem manje.

Oba gola za rimski sastav zabio je Francuz Jordan Veretout (31 - 11m, 45), dok je dvostruki strijelac za goste iz Torina bio Portugalac Cristiano Ronado (44 - 11m, 69).

Roma je povela u 31. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Veretout. Francuz je sam izborio jedanaesterac nakon što je njegov udarac rukom zaustavio sunarodnjak Adrien Rabiot.

Izjednačio je Juventus u 44. minuti, također iz kaznenog udarca. Rukom je igrao Lorenzo Pellegrini, a Ronaldo sigurno zabio. No samo dvije minuta kasnije Roma je stigla do nove prednosti. Bila je to brza kontra koju je u pogodak pretvorio Veretout na Mkitarijanovu asistenciju.

U 62. minuti talijanski prvak je ostao s igračem manje nakon što je zbog drugog kartona isključen Rabiot. Juve je ipak, s igračem manje izjednačio u 70. minuti, a strijelac je ponovo bio Ronaldo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:24 28.09.2020.

Ronaldo je čudo. Nikad više takvog napadača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije