Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN MAKSIMIR

Ni magla nije spriječila ludnicu na Maksimiru: Pogledajte atmosferu

Dinamo Spartak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
08.11.2018.
u 21:21

Uefa je sjevernu tribinu zatvorila zbog ustaškog transparenta na utakmici s Anderlechtom pa su se Bad Blue Boysi preselili na istok.

Konačno prava atmosfera na Maksimiru, kakva i dolikuje utakmici u kojoj Dinamo može izboriti toliko željeno proljeće u Europi. Stadion je u utakmici sa Spartakom pun, 20-ak tisuća ljudi došlo je s tribina pomoći modrima.

>> Pogledajte atmsoferu na Maksimiru

Dva sata prije utakmice rijeke navijača slijevale su se prema stadionu i tražila se karta više. Dinamo je ispred Maksimira organizirao navijački kutak, a atmosfera je bila sjajna. 

- Spartak večeras nema nikakve šanse - bili su uvjereni navijači s kojima smo razgovarali. Pjevalo se, ispijalo pivo, onda su gledatelji krenuli prema stadionu. Oni koji nisu uspjeli doći do ulaznice utakmicu su mogli pratiti na video zidu.

Uefa je sjevernu tribinu zatvorila zbog ustaškog transparenta na utakmici s Anderlechtom pa su se Bad Blue Boysi preselili na istok. Jako su glasni i od prve sekunde su krenuli s navijanjem. I Spartak ima solidnu podršku pa Boysima pokušava parirati nekoliko stotina gostujućih navijača na jugu.

Šteta je jedno što se spustila magla zbog koje se početak utakmice slabije vidio. No, prođe li Dinamo večeras, to će biti najmanje važno. Djelić atmosfere s tribina možete pogledati u priloženom videu.

>> Pogledajte i atmosferu uoči utakmice ispred Maksimira

Komentara 28

TO
tomislav71
21:38 08.11.2018.

Spustila se gusta magla iznad Zagreba,iznad Zagreba.....

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
21:38 08.11.2018.

Torcida čestita

HH
Hrvoje Hrk !!
22:03 08.11.2018.

Veliko Hvala gospodinu Mamiću jer ovo je i njegova zasluga !! Ps- ajmo sad pljuvanje po meni i komentaru :) !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije