Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se na Nou Camp?
Povratak na članak

Neymar pristaje na manju plaću u Barceloni, a izgubit će 65 milijuna eura

Brazilac ne skriva želju za povratkom na Nou Camp, pa je tako u jednoj izjavi, bez razmišljanja, rekao kako će prihvatiti Barcinu ponudu

Komentari 4

Avatar Joejordan
Joejordan
18:12 25.06.2019.

Sramota igrači su postali veći od klubova, ovo će biti svim igračima koji su igrali za Barcelonu i donosili pobjede tipa Rakitic i Busket pljuvanje u facu.

VL
DU
Deleted user
17:41 25.06.2019.

To sto on "izgubi" jedan dan (35600 eura) je dvije godisnje plaće u Hrvatskoj. (mjesecna placa od 10800 kuna sto je iznad prosjeka)

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
17:07 25.06.2019.

To vise nije nogomet kao nekada, sad se sve vrti oko love i ko ima vise para, zakaj lik recimo nemre doć u zapresicki inter

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.