Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se na Nou Camp?

Neymar pristaje na manju plaću u Barceloni, a izgubit će 65 milijuna eura

Neymar trening Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.06.2019.
u 16:39

Brazilac ne skriva želju za povratkom na Nou Camp, pa je tako u jednoj izjavi, bez razmišljanja, rekao kako će prihvatiti Barcinu ponudu

Neymar je svakim danom sve bliže Barceloni. Brazilska zvijezda želi što prije napustiti PSG u koji je prije dvije godine stigao iz katalonske prijestolnice. Parižani su tada platili Barceloni odštetu od 222 milijuna eura.

Brazilac ne skriva želju za povratkom na Nou Camp, pa je tako u jednoj izjavi, bez razmišljanja, rekao kako će prihvatiti Barcinu ponudu.

Neymar trening Brazil
1/8

Neymar je tužio Katalonce tražeći 26 milijuna eura bonusa za produljenje ugovora, kojeg je potpisao  prije odlaska u Pariz. Brazilac je pristao povući tužbu kako bi omekšao Barine čelnike.

Pristao je smanjenje godišnje plaće od 37 milijuna eura koje je zarađivao u PSG-u na 24 milijuna eura. 

Potpiše li Neymar s Barcelonom ugovor na pet godina, Brazilac će povratkom na Nou Camp izgubiti 65 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Joejordan
Joejordan
18:12 25.06.2019.

Sramota igrači su postali veći od klubova, ovo će biti svim igračima koji su igrali za Barcelonu i donosili pobjede tipa Rakitic i Busket pljuvanje u facu.

DU
Deleted user
17:41 25.06.2019.

To sto on "izgubi" jedan dan (35600 eura) je dvije godisnje plaće u Hrvatskoj. (mjesecna placa od 10800 kuna sto je iznad prosjeka)

HH
Hrvoje Hrk !!
17:07 25.06.2019.

To vise nije nogomet kao nekada, sad se sve vrti oko love i ko ima vise para, zakaj lik recimo nemre doć u zapresicki inter

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije