Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E, to je žrtva

Novakovoj supruzi neće se svidjeti savjet koji je Becker dao Đokoviću

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
15.03.2018.
u 16:49

- Đoković je pametan, zna on što mora napraviti. A to se zove žrtva.

Novak Đoković nezaustavljivo pada na ATP ljestvici. Nakon što je cijelu prošlu godinu bio u padu, početkom 2018. godine odlučio je otići na operaciju lakta, u povratku je svojim navijačima, ali prije svega sebi, priredio još jedno neugodno iznenađenje. Na prvoj prepreci u Indian Wellsu izgubio je od 109. tenisača svijeta, Japanca Tara Daniela sa 6:7 (3), 6:4, 1:6.

Mnogi se pitaju je li Novakovo vrijeme prošlo, hoće li se ikada više vratiti u sam vrh.

Jedan od njih je i Boris Becker, njegov bivši trener, koji mu je dao savjet kako do prvog mjesta na ljestvici. No, on zvuči pomalo nevjerojatno jer je rekao da bi trebao manje družiti sa svojom obitelji.

Novak Đoković
1/5

- Ja znam da je on obiteljski čovjek i da je sretan. Međutim, ako se želi vratiti na prvo mjesto ljestvice, onda mora manje vremena provoditi sa suprugom i djecom te se u potpunosti posvetiti tenisu. Želite li biti dobri, onda morate biti usredotočeni samo na ovaj sport, poručio je Becker te dodao:

- Đoković je pametan, zna on što mora napraviti. A to se zove žrtva.

Komentara 20

PI
pinkec
17:01 15.03.2018.

A dok se ne vrati Nole ĐOVAK, Uredništvo Večernjeg lista organizirat će kolektivni žal i plač za ovim izgubljenim slučajem! Pridružte se!

MV
Mijat vrdoljak
18:48 15.03.2018.

Našao se pravi dijeliti savjete.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:34 15.03.2018.

Pesma za Noleta, ATP ljestvicu i društvo u kutu: " bila mi je sve što više nije "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije