Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU

Đoković se konačno vratio na teren pa doživio debakl

Đoković
Foto: Reuters
1/5
12.03.2018.
u 08:02

- Osjećao sam se vrlo čudno, kao da igram prvi meč na ATP Touru. Izgubio sam ritam, mučio sam se sa zdravljem kao i proteklih tjedana - rekao je Đoković

Novak Đoković vratio se terene nakon ozljede i operacije, ali nije bio uspješan. Nekad najbolji tenisač svijeta u drugom kolu Indian Wallesa izgubio je od Japanca Tara Daniela sa 7:6, 4:6 i 6:1.

Đoković se nije natjecao od Australian Opena, u međuvremenu je operirao lakat koji mu je stvarao probleme, ali nije pomoglo.

- Osjećao sam se vrlo čudno, kao da igram prvi meč na ATP Touru. Izgubio sam ritam, mučio sam se sa zdravljem kao i proteklih tjedana - rekao je Đoković i dodao:

- Nisam trebao ni biti ovdje, operiran sam prije pet-šest tjedana tako da nisam imao neka očekivanja. Nedostaje mi natjecanje, ali moram razgovarati sa svojim timom i smisliti strategiju što i kako dalje.

Slabo poznati Japanac Daniel i 109. igrač svijeta je dodao:

- Đoković očito nije u najboljoj formi što sam iskoristio. Izgubio sam drugi set, ali sam vjerovao da mogu pobijediti. Igrao sam dobro i ponosan sam.

Komentara 56

PE
peugeot
11:24 12.03.2018.

Mislio sam se da li da uopste nesto ovdje napisem citajuci nepismeno i mucavo smece nacionalizmom zadojenih pojedinaca. Ipak, bih nesto rekao. Novak Djokovic je igrao potpuno nespreman! Nije bio spreman ni fizicki, ni psihicki (mentalno) - kako mu je sa laktom samo on to zna ! - servis mu je bio za "cistu nulu", tako da se pitam ko ga je silio da uopste nastupi na ovom turniru?! Moguce je da "Lacoste" i ostali njegovi sponzori vrse pritisak na Novaka da sto prije pocne igrati jer niko ne daje novac samo za necije slavno tenisko ime. Meni je bilo stvarno zao posmatrajuci na tribinama tog dobrog covjeka i odlicnog tenisera Radeka Stepaneka kako mu se lice izoblicuje od muke sto Djokovic tako slabo igra. Djokovic, ali zaista "pod hitno" mora da maksimalno radi na popravljanju svog odavno nemocnog servisa. Servisa koji stuca, muca, ma nikakav je! Stepanek mu u poboljsanju servisa moze pomoci jer je on dok je igrao bio vrlo dobar server. Novaku ne preostaje nista drugo nego da sa Stepanekom krvavo radi da bi se vratio tamo gdje je nekad bio. Ili to, ili da okaci reket na zid uspomena. Ako ce se ovako nastaviti mrcvariti (i sebe i nas!) onda je bolje da rekne 'cao' tenisu. A to je mogao uraditi i odmah nakon pobjede na Roland Garrosu kada je konacno osvojio u tenisu sve sto se moglo osvojiti.

RV
rvati
13:11 12.03.2018.

Sta bi dao da si nam mom mestu. Da te mrze a da ti se dive! https://www.youtube.com/watch?v=F8u3kRVdjmY.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
11:19 12.03.2018.

Japanac Tara Daniel poveo a onda mu Nole brutalno odgovorio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije