Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to moguće?

Nevjerojatno je da ovo ne znaju! Slavni trener otkrio začuđujuć podatak

Britain Soccer Football - Swansea City v Liverpool - Premier League - Liberty Stadium - 1/10/16 Liverpool manager Juergen Klopp celebrates with Dejan Lovren at the end of the match  Reuters / Stefan Wermuth Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
03.04.2018.
u 13:58

- Čitam puno knjiga i gledam dosta filmova pa to koristim za motivaciju svojih igrače

Nogometaše Liverpoola sutra očekuje važan dvoboj, u četvrtfinalu Lige prvaka na svom će Anfieldu dočekati Manchester City. Uoči tog dvoboja trener redsa Jurgen Klopp otkrio je da često ima zanimljive metode kako motivirati igrače.

- Čitam puno knjiga i gledam dosta filmova pa to koristim za motivaciju svojih igrače. Primjerice, neki lik koji me se dojmio mi posluži da to prenesem na svoje igrače, rekao je Klopp pa prepričao zanimljivost iz doba dok je vodio Borussiju Dortmund.

- Rocky Balboa za mene je velika insiracija pa sam pričom o njemu želio motivirati igrače pred susret s bayernom. Pričao sam im o onom nastavku kad se Rocky borio s Ivanom Dragom, imao sam spremnu i prezentaciju, govor, sve..., prepričao je Klopp pa onda iznio jedan nevjerojatan podatak.

- U jednom trenutku shvatio sam da moji igrači ne reagiraju, da me čudno gledaju. Upitao sam ih jesu li ikada čuli za Rockyja Balbou, a samo su se dvojica javila. ostali nikad nisu ni čuli za njega, kazao je sadašnji trener Liverpola te dodao da je nakon toga neko vrijeme prestao s tom metodom...

Komentara 5

SO
SoloHan
14:48 03.04.2018.

svi naši nigometaši znanu za Šašu Matića

OD
odisej22
14:58 03.04.2018.

Rock Balboa? Pa ,Kloppe ja imam 63 g.bio sam mlad kad je taj S. Stalone snimio taj film,hej to je smeće pd filma. Stalone i gluma,ti stvarno pročitaj Homera i Ilijadu. Hebo te Balboa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije