Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika potražnja

Nevjerojatan prvi dan na Pampasu: 'Planule' tisuće ulaznica. Navijači čekali u 100 metara dugom redu

Osijek: Velike gužve i u popodnevnim satima ispred novog stadiona za godišnju ulaznicu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
06.07.2023.
u 14:15

Dostupnih ulaznica za sve tribine i sektore još uvijek ima, a zaštićena prodaja godišnjih ulaznica traje sve do subote 15. srpnja u 18 sati, dok u slobodnu prodaju ulaze od 17. srpnja

Prvi dan prodaje članskih iskaznica i godišnjih ulaznica za utakmice Osijeka na Pampasu završio je pet sati nakon predviđenoga, a izdano je impresivnih četiri tisuće iskaznica. Od toga je dvije tisuće godišnjih ulaznica i dvije tisuće članskih iskaznica.

Blagajne su trebale raditi samo do 18 sati, no dugačak red formirao se već u ranim jutarnjim satima pa ne želeći da navijači nakon čekanja u koloni dugoj 100 metara kući odu praznih ruku, radnici su blagajne držali otvorenima sve do 22 sata i 45 minuta.

GALERIJA Pampas otvorio vrata i oduševio navijače, velik broj Osječana obišao moderno zdanje

Osijek: Velike gužve i u popodnevnim satima ispred novog stadiona za godišnju ulaznicu
1/66

Dostupnih ulaznica za sve tribine i sektore i dalje nije ponestalo, a zaštićena prodaja godišnjih ulaznica traje sve do subote 15. srpnja u 18 sati, dok slobodna prodaja istih počinje od 17. srpnja.

VEZANI ČLANCI:

Nova sezona bit će otvorena 22. srpnja utakmicom Osijeka i Slaven Belupa. Potom na Pampas dolazi mađarski ZTE Zalaegerszeg. Godišnje ulaznice uključuju 18 utakmica HNL-a i utakmice Kupa.

VIDEO Tura po Pampasu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije