Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Nevjerojatan povratak: Trebali su mu amputirati nogu, a sada je njom zabio Realu

Real - Villarreal
Foto: Pixsell/Reuters
1/2
04.01.2019.
u 11:20

Nisu mu predviđali povratak na teren, čak su mu i poručili da bude sretan ako opet bude mogao hodati.

Nevjerojatnu priču ispričao je sinoć nogometaš Villarreala Santi Cazorla. Španjolac je zabio dva gola i najzaslužniji je za remi s velikim Realom (2:2), a vratio se nogometu nakon teške ozljede tijekom koje mu je prijetila amputacija noge. A senzacionalni povratak režirao je u 35. godini života.

Cazorla je kao igrač Arsenala bio na devet operacija od čega je najopasnija bila ona pred kraj 2017. godine. Radilo se o ozljedi Ahilove tetive pa mu je koža s ramena presađena na tetivu. No, uslijedila je infekcija koja je prerasla u gangrenu.

Foto: Printscreen Youtube

Uslijedile su šokantne vijesti: liječnici razmišljali o amputaciji noge jer je rana bila opasna po život. Na kraju mu nisu predviđali povratak na teren, čak su mu i poručili da bude sretan ako opet bude mogao hodati.

No, Cazorla se uspio vratiti. Sada igra u Villarrealu i zabija Real Madridu. A jedan gol sinoć je zabio nogom koja su trebali amputirati.

- Santi je fenomen - poručio je trener Villarreala Luis Garcia.

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
15:29 04.01.2019.

Kao fan Arsenala, jako mi je drago, odličan srednji vezni, motor svake ekipe, znao sam da će se vratiti, takav je borac, te mi je bilo žao odlaska iz Arsenala, vjerojatno netko sada lupa glavom o zid, kao i za puno igrač koje su pustili, a doveli lošije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije