Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Neuer: Talijani su vraški opasni, imaju odličan momčadski duh

Manuel Neuer
Reuters
26.06.2012.
u 15:16

– Očekujem stvarno tešku utakmicu jer je Italija suparnik kojeg morate cijeniti i imati određeno strahopoštovanje

Njemačka i Italija sastaju se u polufinalu Europskog prvenstva. Iako mnogi Nijemce vide kao favorite, uvijek treba biti oprezan. Slično razmišlja i vratar Njemačke Manuel Neuer.

– Oni su uvijek vraški opasni. Imaju odličan momčadski duh i nikad ih se ne smije otpisati. Na prošlom prvenstvu malo su izgubili taj duh, ali sada im se vratio – rekao je Neuer.

Na SP-u 2006. godine također su se Nijemci i Talijani sastali u polufinalu, a tada je Italija prošla dalje i na kraju osvojila naslov.

– Očekujem stvarno tešku utakmicu jer je Italija suparnik kojeg morate cijeniti i imati određeno strahopoštovanje – rekao je Neuer te komentirao Pirlovo izvođenje jedanaesterca protiv Engleza:

– Hm, dok god igrač zabija golove iz penala morate čestitati, bez obzira na to kako je izveo udarac. Eh, a da je promašio? Pucači imaju mnogo kombinacija prije udarca, a golmani samo tri. Lijevo, desno ili ostati na mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije