Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENO NAKON DERBIJA
Povratak na članak

Neredi na Poljudu: Osječani se sukobili sa zaštitarima, Vojnović udario suigrača nogom u stražnjicu

- Moji igrači mogu jedno pričati uoči utakmice, ali teren je nešto drugo. Ovako jadno nismo izgledali ni prošle sezone kada nismo imali ni "žute lipe". Razočaran sam, neću spavati noćas, neka moji igrači spavaju, a onda će kad se probude trenirati - kazao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Komentari 15

DU
Deleted user
22:34 30.10.2016.

Maršiću super navijaš za Hajduk. I realan si u vezi istog he,he!!!!!! Nego ako si gledao tekmu ......dali si vidio penalčinu koja nije dosuđena za Osijek? Ma nećemo valjda oko tog detaljčića dizati prašinu i blatiti suce. Sretno u grčevitojoj borbi za 3 mjesto hnl-a.

VL
ZO
zoom
09:46 31.10.2016.

da ovakav čisti penal nije sviran u korist hajduka, sudac ne bi živ izašao s poljudske wc školjke

VL
MP
mparac3
01:38 31.10.2016.

Cisti penal za Osijek dosuđen nije, pitanje je sto to potrebno je Xajduku, i tako ce na kraju prvenstva biti 4., u najboljem slučaju..,

VL
ZW
zweistein
08:00 31.10.2016.

u osijeku će suditi " bruno", pa ćemo opet slušati dalmatinsku šansonu: pooooookraaaadeeeniiii smooooooooooooooooo!!!!

VL
TR
trnjedotokija
08:55 31.10.2016.

kontra mraku,konta sili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.