Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za kraj ferija

Neodoljive supruge nogometaša partijale na Ibizi, pogledajte kako su se provele

Supruge nogometaša
Foto: instagram.com/sofibalbi
29.07.2019.
u 16:37

Veselje je naposljetku svima pokvario nepoznati muškarac, koji se najprije verbalno okomio na Messija, a potom ga i zamalo fizički napao.

Nogometaši Barcelone vratili su se u nedjelju s turneje iz Japana, a dio igrača odmah je pohitao na Ibizu kako bi se proveo još dok je prilika. Trener Ernesto Valverde oslobodio je igrače svih obaveza do utorka, pa su Lionel Messi, Luis Suarez i Jordi Alba odlučili povesti supruge u dobar provod.

Igračima Barcelone pridružio se i njihov nekadašnji suigrač Cesc Fàbregas, a sudeći iz objava Antonele Rocuzzo (Messi), Sofíje Balbi (Suarez), Romarey Venture (Alba) i Daniele Semaan (Fabregas), društvo se sjajno provelo.

Španjolski mediji ističu da je ekipa posjetila jedan od najčuvenijih tamošnjih noćnih klubova, a supruge igrača su dio te atmofere prenijele u svojim instagramskim pričama.

Veselje je naposljetku svima pokvario nepoznati napadač, koji se najprije verbalno okomio na slavnog igrača, a potom ga i zamalo fizički napao. Srećom, redari su pravovremeno reagirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

veranos!! ☀️☀️ #ibiza

A post shared by Sofi (@sofibalbi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un año mas💃🏼 Ibiza con amigos!!❤️❤️❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reunited ❤️❤️❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Different day different year same amazing people ❤️❤️ #sumer2019

A post shared by Daniella Semaan Fabregas (@daniellasemaan) on

Komentara 2

Avatar Melankolija
Melankolija
16:49 29.07.2019.

Hehehe,...sve do jedne paraziti u drustvu.

AK
admine konjino jedna glupa ust
17:05 29.07.2019.

Pa opcenito je poznato,da su te drage zenice,najlakse za dignuti od nogometasa,jer one su u najboljim godinama a zapostavljene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije