Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Nenad Bjelica otkrio kako je zaustavio Hajduk: 'To nas je zbunilo'

Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
03.04.2019.
u 20:47

- Zasluženo smo slavili jednim golom razlike. Nije bila neka ljepotica, ali smo za gol bili bolji. Zaustavili smo Hajduk u sredini i dobro reagirali na njihove centaršuteve. U ofenzivi smo mogli bolje, nedostajalo nam je malo čvrstine - rekao je Bjelica

Trener Dinama Nenad Bjelica prokomentirao je pobjedu protiv Hajduka (1:0) na Poljudu u 27. kolu HNL-a.

- Zasluženo smo slavili jednim golom razlike. Nije bila neka ljepotica, ali smo za gol bili bolji. Zaustavili smo Hajduk u sredini i dobro reagirali na njihove centaršuteve. U ofenzivi smo mogli bolje, nedostajalo nam je malo čvrstine - rekao je Bjelica pa dodao:

- Htjeli smo ih blokirati u sredini i dobro smo to zatvorili. Nismo im dopustili da kombiniraju i to je bio ključ do pobjede.

Trener Hajduka Siniša Oreščanin malo je izmiješao sastav. U početnom sastavu nije bilo Palaverse, Tudor je krenuo u napadu...

- Malo nas je zbunilo jer nismo znali jesu li promijenili sistem igre. Na kraju su igrali 4-4-2 kao i uvijek.

Dinamo je na kraju pokazao da je utakmica s Interom i slabiji motiv u tom susretu bio loš dan.

- Kad nosiš dres Dinama u svakoj utakmici moraš imati veliki motiv - rekao je Bjelica.

>> Pogledajte dolazak igrača Hajduka i Dinama na utakmicu

Ključne riječi

Komentara 8

ČI
čikaga3
21:30 03.04.2019.

G. Bjelica protiv takvog protivnika mogao je igrati i rezervni sastav, ali to bi bilo nepošteno da publika ne vidi ovu europsku ekipu.

ZA
ZAGREB
22:59 03.04.2019.

NEMOJMO se zavaravati i lagati utakmica sve ukupno loša DINAMO TRECU UTAKMICU ZAREDOM ISPOD SVOG NIVOA sa ovakvom igrom ne treba da ih čudi što nema više gledatelja pogledaj te statistiku broj upućenih udaraca u okvir sve će bit jasno ne treba mi niko soliti pamet zaustavili smo ovo i ono igrali smo to i to IGRAMO LOSE I KRAJ PRICE da li je problem blokirati HAJDUK pa oni blokiraju sami sebe i onako ne znaju kud idu OCI ME ZABOLE GLEDAJUC OVAJ NOGOMET

ZE
zekinho
21:50 03.04.2019.

Rutinska pobjeda europoskog Dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije