Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURCI JAVLJAJU:
Povratak na članak

Nenad Bjelica blizu novog posla!? Nakon Dinama preuzima europskog velikana!?

Podsjetimo, Bjelica je prošle sezone s Dinamom dva puta igrao protiv Fenerbahčea. U Istanbulu je bilo 0:0, a u Zagrebu 4:1.

Komentari 2

FR
freeshooter
02:17 30.04.2020.

Ovo je samo plakanje za Dinamom, a za razlaz nitko nije kriv do njega samog, zaletio se sa stavom nedodirljivosti, a već je od jeseni glavom bio van Dinama, Neno šteta, ali očito nemožeš trajati, previsoko letiš, da si još 2-3 godine radio fenomenalne rezultate sa Dinamom, možda bi i dosanjao veći klub, no ovako će ti Dinamo biti najveći klub u karijeri, kažem šteta, moglo je biti i drugačije.

VL
HR
hrvat123
02:54 29.04.2020.

na klupi velikana ????????? ha ha ha !!!!!!!!!!! kaj se desilo pa rekao je da ide u neki klub petice i da preferira Spanjolsku, Italiju ili Englesku a sad ide u trecerazrednu Tursku i to je pod upitnikom jer mislim da ga ni oni neceju i da je ovo samo novinarska patka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.