Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURCI JAVLJAJU:

Nenad Bjelica blizu novog posla!? Nakon Dinama preuzima europskog velikana!?

Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
28.04.2020.
u 22:26

Podsjetimo, Bjelica je prošle sezone s Dinamom dva puta igrao protiv Fenerbahčea. U Istanbulu je bilo 0:0, a u Zagrebu 4:1.

Nije još ni stigao odmoriti od stresa nakon trzavica s raskidom ugovora i cijele sapunice s Dinamom, a Nenad Bjelica već je na pragu klupe velikana. 

Ugledni turski TRT Sport objavio je kako je bivši trener Dinama na korak od klupe velikog Fenerbahčea

- Fenerbahče je dao usmenu ponudu Bjelici. Čelnici kluba u stalnoj su telefonskoj vezi s hrvatskim stručnjakom. Bjelica smatra da su predstavljeni uvjeti zadovoljavajući i da ih može prihvatiti - napisao je na Twitteru poznati turski novinar Yagiz Sabuncoglu koji prati sve događaje unutar kluba iz Istanbula. 

Nenad Bjelica je prije tjedan dana govorio kako nije imao kontakte s turskim klubom, ali možda se u posljednji trenutak nešto dogodilo pa će nakon sjajne epizode u Dinamu, Bjelica probati isti uspjeh ponoviti na ništa manje stresnoj klupi Fenerbahčea. 

Da se nešto ipak dogodilo u tom vremenskom razmaku svjedoči njegova izjava turskim novinarima.

- Ne mogu ništa komentirati, osim reći da sam slobodan trener na tržištu - poručio je Bjelica.

Podsjetimo, Bjelica je prošle sezone s Dinamom dva puta igrao protiv Fenerbahčea. U Istanbulu je bilo 0:0, a u Zagrebu 4:1.

>>> Pogledajte izjavu Nenada Bjelice nakon odlaska iz Dinama


 
Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
02:17 30.04.2020.

Ovo je samo plakanje za Dinamom, a za razlaz nitko nije kriv do njega samog, zaletio se sa stavom nedodirljivosti, a već je od jeseni glavom bio van Dinama, Neno šteta, ali očito nemožeš trajati, previsoko letiš, da si još 2-3 godine radio fenomenalne rezultate sa Dinamom, možda bi i dosanjao veći klub, no ovako će ti Dinamo biti najveći klub u karijeri, kažem šteta, moglo je biti i drugačije.

HR
hrvat123
02:54 29.04.2020.

na klupi velikana ????????? ha ha ha !!!!!!!!!!! kaj se desilo pa rekao je da ide u neki klub petice i da preferira Spanjolsku, Italiju ili Englesku a sad ide u trecerazrednu Tursku i to je pod upitnikom jer mislim da ga ni oni neceju i da je ovo samo novinarska patka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije