Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS potvrdio

Nema više 'nismo znali': Evo kada VAR stiže u Hrvatsku nogometnu ligu

VAR
Foto: Press Association/Pixsell
26.02.2019.
u 18:11

Utakmica protiv Azerbajdžana igrat će se na stadionu Maksimir u Zagrebu 21. ožujka. Ulaznice će u pretprodaji koštati između 40 i 150 kuna

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u utorak je donio odluku kako će se u Prvoj ligi od proljetnog dijela natjecateljske sezone 2019/20. primjenjivati VAR tehnologija (video pomoć sucima), objavljeno je na internetskom portalu HNS-a.

Također, utvrđene su cijene ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. između Hrvatske i Azerbajdžana, a koje će u pretprodaji koštati između 40 i 150 kuna.

Vjerujete li da će VAR pomoći da HNL postane poštenije natjecanje?

Utakmicu protiv Azerbajdžana igrat će se na stadionu Maksimir u Zagrebu 21. ožujka. Pretprodaja ulaznica krenut će tijekom 26. veljače na internetskim stranicama HNS-a, te će trajati do 17. ožujka putem interneta.

Izvršni odbor usvojio je kalendar natjecanja za Prvu ligu i Hrvatski nogometni kup za natjecateljsku sezonu 2019/20., a Mate Prskalo imenovan je izbornikom ženske A reprezentacije.

Na sjednici Izvršnog odbora odlučeno je i da će finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzraste biti odigrane u Slavonskom Brodu, a usvojeni su i materijali za redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine HNS-a, koja će biti održana 28. ožujka u Zagrebu.

Komentara 39

DU
Deleted user
18:31 26.02.2019.

Uuuuuu sad bu Hajduk ispal iz lige.

DU
Deleted user
18:29 26.02.2019.

Ajmo se kladit da će svastičari i dalje kmečati.

Avatar Django
Django
18:25 26.02.2019.

Ma za neke ni VAR neće biti dovoljno dobar, kmečanje se sasvim sigurno nastavlja. Konačno, i iza ekrana će sjediti isti ljudi koji su i do sada sudili utakmice. Jedino potpuno kompjuterizirani i robotizirani sustav bez i jednog ljudskog bića u procesu možda, ali samo možda, bi prekinuo kmečanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije