Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juan Martin Del Potro

Nekadašnji treći tenisač svijeta se slomio i plakao kao kišna godina

Argentina Open
MATIAS BAGLIETTO/REUTERS
09.02.2022.
u 09:44

Veliki argentinski tenisač, 33-godišnji Juan Martin Del Potro u svom je prvom nastupu na nekon ATP turniru nakon dvije i pol godine, u susretu 1. kola turnira u Buenos Airesu uvjerljivo izgubio od sunarodnjaka Federica Delbonisa sa 6-1, 6-3.

Del Potro je uoči nastupa u Buenos Airesu najavio kako bi mu ovo mogao biti oproštajni turnir. Argentinac se slomio na kraju meča i zaplakao pa se čini da je ovo bio njegov oproštaj. Video pogledajte OVDJE.

Nekadašnji treći igrač svijeta i pobjednik US Opena iz 2009. godine posljednje dvije i pol godine nije igrao zbog ozljede koljena, a tijekom karijere je imao velikih problema i s ozljedama zapešća obje ruke pa je propustio pet godina.

Ipak, uspio je osvojiti 22 turnira tijekom karijere, ima i dvije olimpijske medalje, srebro iz Rio de Janeira 2016. te broncu iz Londona 2012., a najzaslužniji je i za osvajanje Davis Cupa 2016. godine kada je u finalu Argentina u zagrebu svladala Hrvatsku sa 3-2. Uz Del Potra, u pojedinačnim dvobojima u Zagrebu za Argentinu je igrao upravo Delbonis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije