Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Kostelić
Povratak na članak

Ideja za skijanje od katedrale do Manduševca je spektakularna, a ja se ne opraštam u Zagrebu!

Da nisu otkazane utrke Svjetskog kupa u Lake Louiseu, Ivica bi letio preko Atlantika, a ovako će put austrijskog ledenjaka Mölltalera

Komentari 6

KA
kažemja
13:58 20.11.2016.

"Očevi nisu tako vezani i nemaju toliko jak odnos sa novorođenčadi kao majke" ?? U najmanju ruku ovo je alibi izjava Ivice da se može maknuti od kuće i lunjati po svijetu a supruga neka se bavi sa djecom.Ivice , moram priznati da si me iznenadio ovom izjavom.

VL
Avatar Honduras
Honduras
15:11 20.11.2016.

nadam se da, kao i prošle godine, neće biti snijega... pa da građani zagreba uštede milijune kuna koji se inače bacaju na tu besmislenu priredbu, na nenormalno visoke nagrade pobjednicima, na organizaciju...

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
17:16 20.11.2016.

Ivica Kostelić mora ostati jer on je legenda hrvatskog skijanja i donosi ponos i domoljubni dišpet nama na balkanu sa sadašnjim rezultatima u svjetskom kupu.

VL
Avatar Honduras
Honduras
15:12 20.11.2016.

autora te smiješne ideje treba zatoviriti u vrapče.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.