Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar privukao pozornost

Nećete vjerovati što je radio usred utakmice: 'To je jako čudno'

golman
Foto: Screenshot
1/2
15.05.2018.
u 10:52

– Ne znam zbog čega je to napravio. Smatram da je to prilično čudno, to je sve što mogu reći na tu temu

Nesvakidašnja scena dogodila se na utakmici brazilske lige između Atletico Paranaensea i Atletico Mineira. Naime, igrači su stajali na terenu, sudac se baš spremao dati znak za početak, a vratar domaće momčadi Santos sjetio se da bi mogao provjeriti poruke na mobitelu.

Došao je iza gola, izvukao mobitel i krenuo tipkati. Sudac je već označio početak, a tek onda je Santos odjurio iza gola i ostavio ga izvan terena.

Navijačima je to bilo prilično čudno pa su se o tome raspisali na društvenim mrežama, a o tome je govorio i trener nakon susreta.

– Ne znam zbog čega je to napravio. Smatram da je to prilično čudno, to je sve što mogu reći na tu temu. Santos je vrlo odgovoran igrač i nije mi jasno zbog čega je to napravio – rekao je Fernando Diniz.

Inače, utakmica je završila pobjedom Atletico Mineira 2:1.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:09 15.05.2018.

zaboravio uplatiti tiket

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije